Wie is Jacko Meijaard? Moet je affiliate marketing van hem leren?

de banner voor de blog wie is Jacko meihaard

Table of Contents

Wie zich verdiept in affiliate marketing komt snel de naam Jacko Meijaard tegen. Wie is Jacko Meijaard, en moet je zijn hulp inschakelen om succesvoller te worden als affiliate?

Laatste update: 19-12-2023

Wat je moet weten over Jacko Meijaard

Is dat hij niet eens een HBO diploma heeft. Jacko rondde zijn MBO af, maar kwam er tijdens een studie Journalistiek erachter dat de studie niets voor hem was. Vervolgens richtte hij zich op affiliate marketing om na 3 maanden zijn eerste commissie te verdienen. Daarna schaalde hij op. Jacko Meijaard is een van de vele voorbeelden die laat zien dat je geen studie nodig hebt om succesvol te worden.

Hoe is Jacko Meijaard succesvol worden?

Door steeds door te zetten en te blijven leren van gemaakte fouten. Dit kun je ook doen, speciale talenten zijn geen vereiste.

via GIPHY

Waar woont Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard woont in het Zeeuwse Yerseke in een schitterend huis, met hertjes.

Wat doet Jacko Meijaard in het dagelijks leven?

Jacko Meijaard bouwt voornamelijk in de ochtend aan zijn business om de rest van de dag te genieten van zijn vrijheid en zich te richten op nieuwe bedrijven. Daarnaast is Jacko Meijaard ook een fan geworden van boeken.

The journey

Jacko Meijaard is een van de weinigen die het is gelukt om echt rijk te worden met affiliate marketing. Want hij is multimiljonair geworden door andermans producten te promoten. Hij verdient iedere maand gemiddeld honderdduizenden euro’s met websites en eigen producten/diensten.

Hij is dus het bewijs dat het mogelijk is om een grote business te bouwen dankzij affiliate marketing. Daarnaast helpt hij andere affiliates om meer geld te gaan verdienen. Daarom luidt de vraag: moet ik de hulp van hem inschakelen om betere prestaties te boeken?

Mijn mening over dit onderwerp

Ik denk eerlijk gezegd dat je alleen je moet aanmelden voor bijvoorbeeld zijn coaching programma als je echt leergierig bent en graag beter wilt worden, zoals Michael Jordan dat deed in basketbal.

via GIPHY

Veel mensen denken echter dat ze ook even succesvol worden, omdat ze dan de magische trucs krijgen aangereikt van Jacko Meijaard. En dat is natuurlijk niet zo. Wat wel zo is dat Jacko je tips geeft, waardoor je website beter rankt in Google, met meer commissies als gevolg.

Daarnaast zijn er meerdere methodes om van Jacko te leren. Ik leg ze hieronder uit.

Gratis via YouTube, Instagram en Spotify

Als je 0 euro wilt uitgeven, is deze methode het beste. 😉

Dit betekent niet dat het geen leerzame optie is. Want:

  • Op YouTube laat hij zien hoe je een affiliate website het beste kunt inrichten, hoe vaak je moet bloggen om meer bezoekers naar je website te trekken en welke strategie het slimst is om te volgen. Hij beantwoordt hier ook vragen van mensen, waaronder: je bent zo succesvol, waarom coacht je dan nog mensen?

  • Op zijn Instagram geeft hij nuttige adviezen, zoals wees de waardevolste speler in jouw niche en deelt hij de successen van zijn klanten. Dit werkt erg inspirerend.
  • Hij heeft ook nog een eigen podcast waarin hij met zijn compagnon Léon Gotjé de laatste ontwikkelingen rondom affiliate marketing bespreekt.

Het leuke is: het kost niets om je te abonneren op zijn YouTube kanaal, zijn Instagram te volgen of iedere week zijn podcast te beluisteren.

Toch haal je er waardevolle inzichten uit, die je meteen vooruithelpen in je business.

Cursussen 

Daarnaast kun je ook verschillende cursussen volgen en je aanmelden voor meerdere groepen. Daarvoor betaal je wel een bedrag. Ik vertel meer over dit aanbod in de Affiliate marketing Revolutie review.

Waarom zou je de cursus van Jacko volgen?

Omdat het een uitgebreide cursus is. Je leert hoe je kunt beginnen, denk aan een website en bloggen. Daarnaast laat Jacko zien wat er nodig is om succesvol te worden.

Ik vind dat dat het belangrijkste is, want we kunnen allemaal een website maken. Dat is tegenwoordig niet zo moeilijk.

Het moeilijke zit in discipline. We hebben veel discipline nodig om onze dromen te realiseren. Dat leer je ook in zijn cursus. Dat is ongelofelijk belangrijk. En: hij toont aan wat er mogelijk. Als je dat ziet, krijg je ontzettend veel motivatie.

Wat kun je leren van Jacko Meijaard?

Dat je altijd moet doorzetten. In de podcast van de lotgenoten zei Jacko dat hij tot de beste affiliate marketeers behoort van Nederland. Denk je dat hij dit zomaar heeft bereikt?
Nee. Daarvoor heeft hij keihard gewerkt en continu doorgezet. Haal uit deze prestatie de les dat je altijd moet doorgaan, hoe klein de kans op succes ook voor je is. Als je blijft doorgaan, komt het succes. Je hebt dan de formule gevonden die leidt naar succes. Maar daarvoor moet je eerst lange tijd doorzetten. Dat is met alles.

Voorbeeld

Jacko is dus het perfecte voorbeeld door zijn volharding. Leer hier hoe je ook volhardend kunt zijn.

Ik heb verder nog een leuke ervaring met Jacko Meijaard. In 2023 verdiende ik voor het eerst 100,00 per maand met mijn business.

Je begrijpt dat dit voor me een enorme mijlpaal was. Ik heb dit ook met Jacko gedeeld via Instagram.

Snel kreeg ik een berichtje terug. Je ziet het korte gesprek hieronder.

een gesprek met jacko meijaard op instagram

Dit vind ik het mooiste aan de hulp van Jacko Meijaard aan anderen. Hij is oprecht blij als iemand een nieuw succes heeft weten te bereiken.

Hij let niet alleen op zijn eigen business, maar steekt ook veel tijd in het helpen van anderen. (met zijn cursus, video’s, podcast en social media)

Kortom, als je start met zijn cursus kun je altijd een berichtje sturen om een antwoord te krijgen op je vraag of om een succes te delen. In beide gevallen reageert Jack erg enthousiast.

Dit is de voornaamste reden waarom ik regelmatig zijn blogs lees, luister naar zijn podcats en verschillende cursussen heb gevolgd.

De behulpzaam is overduidelijk aanwezig.

Dat is ook de basisregel in deze business.

Jacko Meijaard review: wat zijn de verhalen over hem?

Doordat Jacko’s de Affiliate Marketing Revolutie door duizenden mensen wordt gevolgd, zijn er verschillende verhalen over hem te vinden.

Als je kijkt naar de reviews op Trustpilot, een website waar recensies over talloze bedrijven wordt verzameld, valt het op dat veel mensen hem een hoge waardering geven, terwijl een andere een negatieve ervaring beschrijft.

Dat laatste komt vooral doordat de cursus veel gepromoot is op Instagram. De kopers die van dit platform kwamen, dachten vervolgens dat ze snel geld gingen verdienen.

Jij weet hopelijk ook dat dit niet het geval is. Dus wilden deze mensen snel hun geld terughebben. Dit duurde in de ogen van sommigen te lang waardoor ze een slechte review over Jacko Meijaard achterlieten. 

Ik ben het niet eens met de meningen van deze personen. Ja, je hoort snel je geld terug te krijgen, door de stroom aan verzoeken vanuit de kopers die van social media kwamen, werd het even te druk voor Jacko en zijn team. Dit betekent echter niet dat je door Jacko Meijaard wordt opgelicht. De informatie is goed. Je bent zelf verantwoordelijk om er iets van te maken. 

Ik heb zelf goede ervaringen met Jacko Meijaard. De keren dat ik een vraag had, werd ik snel en goed geholpen.

Wie is Jacko Meijaard? Leer hem kennen in interviews

Ik denk dat als je Jacko Meijaard volledig wilt leren kennen, je een paar interviews met hem moet terugkrijgen. Spoiler: heel veel mensen hebben hem geïnterviewd. Ik vind deze 3 interviews de beste:

Bekijk deze interviews en je weet alles over deze grote onlineondernemer. 😉

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Ik moet altijd lachen als ik deze vraag voorbij zie komen. Want natuurlijk is Jacko Meijaard betrouwbaar. Anders hadden zoveel mensen toch niet zijn cursus gekocht? Natuurlijk wordt niet iedereen succesvol, dat komt door een gebrek aan doorzettingsvermogen. Je succes hangt dus van je eigen inzet en uithoudingsvermogen af.

Zo begin je het slimst met de hulp van Jacko Meijaard

Er zijn heel veel mogelijkheden om je te laten begeleiden door Jacko Meijaard. Dit kan overweldigend werken. Ik raad je daarom aan om eerst de Affiliate Marketing Revolutie te volgen en vanuit daar je aanmeldt voor specifiekere programma’s. Je legt dan de perfecte basis om je online imperium te creëren.

Conclusie

Je kent nu het verhaal van Jacko Meijaard. Schakel zijn hulp in als je meer uit je affiliate business wilt halen. Hij is immers de grootste expert.

Mailt Jacko Meijaard snel terug?

Ja, Jacko mailt vaak binnen een dag terug.

Reageert Jacko Meijaard snel op refundverzoeken?

Ja, het kan soms wel een tijdje duren door de drukte. Heb daarom geduld. Je krijgt altijd je geld netjes terug. Je kunt tegenwoordig niet met je geld terugkrijgen als je zijn cursus hebt aangeschaft.

Wat is Marketheme?

Marketheme is het systeem van Jacko Meijaard waarop zijn affiliates websites draaien. Dit systeem kost 67,00 per maand en draait op het WordPress systeem.

Verder lezen?

Over mij

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *