Beginnen als affiliate

Wie is Jacko Meijaard? + Onze Review

de banner voor de blog wie is Jacko meihaard

Table of Contents

Wie zich gaat verdiepen in affiliate marketing komt vroeg of laat de naam van Jacko Meijaard tegen. In het interview met lotgenoten concludeerde hij dat hij de beste affiliate uit de Lage Landen is. Betekent dit ook dat je zijn producten moet kopen? We zoeken het uit in onze review.

Maak kennis met Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is een geboren Zeeuw, die vanaf zijn 18de zich bezighoudt met affiliate marketing. Dit kwam doordat een HBO studie hem niet beviel en op zoek ging naar mogelijkheden om online geld te verdienen. Zo kwam hij uit bij affiliate marketing. Het was voor hem het perfecte verdienmodel, omdat hij niet fysiek aanwezig hoefde te zijn om geld te verdienen. Dit was hem het begin van zijn nieuwe leven.

Het begin

Zijn eerste website ging over de iPhone. Op deze website vergeleek hij de beste iPhones voor bezoekers. Een slimme zet, aangezien zo een bezoeker alle informatie krijgt om vervolgens over te gaan tot een aankoop. Na 3 maanden van bloed, zweet en tranen, de behoefte voelen om op te willen geven, verdiende hij zijn eerste commissie. Hij had 30 euro verdiend. Dit was voor hem het punt waarop hij realiseerde dat hij ook vier, vijftig of honderd commissies zou kunnen verdienen op een dag. Het internet slaapt immers nooit. Hierdoor bouwde Jacko meer dan 100 websites die hem het inkomen gaven waar hij altijd over had gedroomd: 7.500.

Het verhaal van Jacko laat zien dat iedereen geld kan verdienen met affiliate marketing. Je hoeft er immers geen speciale talenten voor te hebben. De enige vereiste is een wil om keihard te werken.

Succes

Na het bereiken van dit succes wilde Jacko meer. Hij veranderde hiervoor onder andere zijn business – hij ging ook mensen coachen. Hij voelde zich eenzaam, omdat hij de hele dag alleen werkte. Dit is begrijpelijk. Dit punt in zijn leven is fijn voor jou, omdat je daarmee zijn hulp kan krijgen, waardoor je je ontwikkelt in deze business en meer gaat verdienen.

Let op: dit is geen garantie dat je ook succesvol gaat worden. Je moet zelf actie ondernemen om jouw doelen te bewerkstelligen. Als je deze perfecte motivatie hebt, kan Jacko Meijaard je zeker verder helpen.

Hoeveel verdient Jacko Meijaard nu?

Jacko Meijaard verdient nu meer dan 100K in de maand. Hij maakte een video over deze mijlpaal. Bekijk deze video. Je kunt er immers een hoop van leren. En bovendien geïnspireerd raken.

Eigen producten

Hier gaat het om. Jacko Meijaard heeft verschillende producten voor jou.

De Affiliate Marketing Revolutie – kost 47,00

De perfecte cursus voor beginners. Je leert namelijk hoe je je business kunt beginnen door de stappen te volgen die een prachtige website opleveren. Je kijkt verschillende video’s waarmee je stap voor stap leert wat je moet doen om de eerste commissie binnen te halen.

Wij vinden het zeker een handige cursus om te volgen. De vijfde editie is echter een cursus waarvoor je Marketheme moet gebruiken.

Je betaalt dan 67 per maand voor een WordPress website met een speciaal thema. Dit is een hoge prijs, die je zeker ook kunt verlagen door een andere sitebuilder te gebruiken.

We raden je aan om Marketheme niet te gebruiken. De cursus is wel handig omdat je ziet wat de voorwaarden zijn om een succesvolle affiliate website te maken.

10K Mindset audiocursus – 87,00

Mensen weten vaak niet wat het belangrijkste is voor succes. Maar het belangrijkste is het hebben van een goede mindset.

Je kunt jouw mindset definiëren door de manier waarop je reageert op tegenslagen: stop je of bouw je keihard door?

Verder zijn er ook verschillende tools die je kunnen helpen om je mindset te verbeteren. Jacko heeft het succes dat hij nu heeft niet bereikt door altijd hetzelfde te denken. Nee, hij moest gaan werken en kijken naar nieuwe manieren om te groeien. Dat is de kern van deze audiocursus: je krijgt handvaten aangereikt om keihard te groeien – en nieuwe overtuigingen te creëren – zoals elke dag iets doen voor je succes. Dit heet het compouding effect.

Dit vinden we een van de betere cursussen – omdat je leert wat je moet doen om anders te denken, pas als je anders denkt, ga je ook andere resultaten behalen.

Level up club – 47,00 per maand – eerste maand met korting

Dit is een club waarvoor je een maandabonnement betaalt. Het is een plek waar mensen samenkomen om te groeien. Eerlijk gezegd horen we veel negatieve reacties over The Level Up Club, waardoor we je ook afraden om deze te kopen.

10K Club – 2.000

Dit is een erg goede keuze. De 10K club is namelijk opgericht als verlengstuk van de coaching van Jacko Meijaard. Als je namelijk met de 10K club wilt starten, heb je eerst een kennismaking gesprek waarbij Jacko en zijn team willen kijken of je de juiste motivatie hebt om te starten.

het maken van een afspraak voor de 10K club

Ze willen namelijk alleen mensen hebben die er voor de volle 100% voor willen gaan. Meld je dus alleen aan als je echt iets wilt maken van je affiliate business.

Vervolgens kom je in een online omgeving terecht waarin je veel informatie kan vinden. Het zijn de beste tips om te groeien. Bijvoorbeeld kiezen voor wederkerende commissies zodat je zeker van een commissie bent, zolang de koper het product blijft behouden.

Het is wel een dure investering van 2.000 op jaarbasis, maar dit verdien je altijd weer terug, omdat je in een gezelschap bent van mensen die hard willen werken. Hierdoor voldoe je aan de uitspraak van Jim Rohn:

You’re the average of the five people spend the most time with

Kortom: je gaat meteen jezelf ontwikkelen, omdat je in een ander gezelschap bent. Daar kan geen prijs tegenop.

Hoe handig zijn de producten voor jou?

Het is erg handig voor jou, omdat je met een van deze producten veel kunt leren. Je moet het zo zien: je bent opzoek naar tips die jou kunnen helpen – deze worden je meteen aangereikt door iemand die al jarenlang actief is in deze business.

Is het het waard?

Ja het is het helemaal waard. Je moet het namelijk zien als een kans om beter te worden. Daardoor ga je meer verdienen, en zet je voortdurend stappen naar een mooier leven. Met andere woorden: iedere cent die je investeert in jezelf is het helemaal waard.

Jacko coacht en helpt je graag

Het maakt niet uit welk product je koopt: Jacko helpt je graag. Je kunt hem dus altijd een e-mail sturen met je vragen. Je zult er snel een antwoord op krijgen. Verder zijn er ook andere mogelijkheden om te hulp te krijgen.

Het maakt niet uit wat je koopt, je wordt goed geholpen.

Welk product moet je kopen?

Dit hangt af van je wensen. Ben je nog een beginner, dan kun je het beste de Affiliate Marketing Revolutie kopen – als je een gevorderde bent, is het beter om de 10K mindset audiocursus te kopen of je aan te sluiten bij de 10K Club.

YouTube kanaal

Jacko Meijaard heeft ook een YouTube kanaal. Hierop plaats hij videos die jou ook verder brengen in je business. Het zijn dus gratis tips die je zo kan gebruiken.

Wat voor videos zijn het?

Het zijn voornamelijk videos over affiliate marketing, zoals hoe je beter kunt worden. Maar er zijn ook video’s over mindset en boeken die hem hebben geholpen.

Tips van de expert zelf

Jacko geeft zelf aan niet bijzonder getalenteerd te zijn. Zijn hoogste behaalde diploma is van het MBO – hij komt ook niet uit een omgeving van ondernemers zover wij weten. Iedereen raadde het hem aan om een ‘gewone’ baan te nemen. Zijn succes is volgens hem te danken aan drie punten, die ook de tips zijn die hij vaak geeft:

Consistentie

Als je iedere dag voor meerdere jaren bezig bent aan een project of een skill gaat dat project groeien, of je wordt er donders goed in. Het enige wat je daarvoor moet doen, is iedere dag ermee bezig zijn. Dit hoeft niet dagelijks veel te zijn. Een klein beetje is al voldoende.

Nooit opgeven

Als je nooit opgeeft zul je op een dag je doel bereiken. Dit is een lastige gedachte, omdat je door zoveel moeilijke momenten heengaat. Toch moet je geen overwegen om te stoppen. Als je dat doet, zul je op termijn het gaan halen. Je moet alleen iedere dag willen zwoegen als Muhammed Ali.

via GIPHY

Waardevol zijn is regel nummer 1

Als je start met affiliate marketing wil je dat bezoekers via jou een product kopen. Hiervoor moet je ze aanzetten met bijvoorbeeld een blog. Dit gaat alleen gebeuren als je een waarde biedt – beantwoordt de vragen van je doelgroep, help ze, inspireer ze. Zo wordt je content een succes.

Onze ervaringen

We hebben alleen maar positieve ervaringen met Jacko Meijaard. We hebben meerdere cursussen gekocht en konden altijd onze vragen stellen, waarop we snel een antwoord kregen.

Deze ervaringen geldt ook voor velen anderen. Internetsuccesgids scoort een Trustpilot een 4.4.

de reviews over internetsuccesgids

Wil je je laten begeleiden door iemand die echt weet waar hij het over heeft? Koop een van de cursussen van Jacko Meijaard en zet snel meer stappen naar succes.

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *