Wie is Jacko Meijaard? Moet je affiliate marketing van hem leren?

een strand in zeeland

Table of Contents

Wie zich verdiept in affiliate marketing komt snel de naam Jacko Meijaard tegen. Wie is Jacko Meijaard, en moet je zijn hulp inschakelen om succesvoller te worden als affiliate?

Wat je gaat leren?

Het verhaal van Jacko Meijaard en wat hij je kan leren. Het is een kennismaking met de beste affiliate van Nederland.

Wat je moet weten over Jacko Meijaard

Is dat hij niet eens een HBO diploma heeft. Jacko rondde zijn MBO af, maar kwam er tijdens een studie Journalistiek erachter dat de studie niets voor hem was. Vervolgens richtte hij zich op affiliate marketing om na 3 maanden zijn eerste commissie te verdienen. Daarna schaalde hij op. Jacko Meijaard is een van de vele voorbeelden die laat zien dat je geen studie nodig hebt om succesvol te worden.

Hoe is Jacko Meijaard succesvol worden?

Door steeds door te zetten en te blijven leren van gemaakte fouten.

Waar woont Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard woont in het Zeelandse Yerseke in een schitterend huis, met hertjes.

Wat doet Jacko Meijaard in het dagelijks leven?

Jacko Meijaard bouwt voornamelijk in de ochtend aan zijn business om de rest van de dag te genieten van zijn vrijheid en zich te richten op nieuwe bedrijven. Daarnaast is Jacko Meijaard ook een fan geworden van boeken.

The journey

Jacko Meijaard is een van de weinigen die het is gelukt om echt rijk te worden met affiliate marketing. Want hij is multimiljonair geworden door andermans producten te promoten. Hij verdient iedere maand gemiddeld 100.000 euro.

Hij is dus het bewijs dat het mogelijk is om een grote business te bouwen dankzij affiliate marketing. Daarnaast helpt hij andere affiliates om meer geld te gaan verdienen. Daarom luidt de vraag: moet ik de hulp van hem inschakelen om betere prestaties te boeken?

Mijn mening over dit onderwerp

Ik denk eerlijk gezegd dat je alleen je moet aanmelden voor bijvoorbeeld zijn coaching programma als je echt leergierig bent en graag beter wilt worden, zoals Michael Jordan dat deed in basketbal.

via GIPHY

Veel mensen denken echter dat ze ook even succesvol worden, omdat ze dan de magische trucs krijgen aangereikt van Jacko Meijaard. En dat is natuurlijk niet zo. Wat wel zo is dat Jacko je tips geeft, waardoor je website beter rankt in Google, met meer commissies als gevolg.

Daarnaast zijn er meerdere methodes om van Jacko te leren. Ik leg ze hieronder uit.

Gratis via YouTube, Instagram en Spotify

Als je 0 euro wilt uitgeven, is deze methode het beste. 😉

Dit betekent niet dat het geen leerzame optie is. Want:

  • Op YouTube laat hij zien hoe je een affiliate website het beste kunt inrichten, hoe vaak je moet bloggen om meer bezoekers naar je website te trekken en welke strategie het slimst is om te volgen. Hij beantwoordt hier ook vragen van mensen, waaronder: je bent zo succesvol, waarom coacht je dan nog mensen?
  • Op zijn Instagram geeft hij nuttige adviezen, zoals wees de waardevolste speler in jouw niche en deelt hij de successen van zijn klanten. Dit werkt erg inspirerend.
  • Hij heeft ook nog een eigen podcast waarin hij met zijn compagnon Léon Gotjé de laatste ontwikkelingen rondom affiliate marketing bespreekt.

Het leuke is: het kost niets om je te abonneren op zijn YouTube kanaal, zijn Instagram te volgen of iedere week zijn podcast te beluisteren.

Toch haal je er waardevolle inzichten uit, die je meteen vooruithelpen in je business.

Daarnaast zijn er ook manieren waarvoor je moet betalen. Deze investeren lopen uiteen van 27,00 tot 2.000.

De Affiliate Marketing Revolutie– kost 47,00

Dit is de cursus die Jacko ontwikkelde om mensen meer te vertellen over zijn strategie. Je volgt dus een videotraining waarin hij laat zien wat de basis is voor een website, wat voor CTA de meeste resultaten oplevert en welke websitesoftware hij gebruikt. Voor een internetleek is dit erg handige informatie, omdat je zo leert hoe het moet in slechts een paar uur.

Daarnaast geeft Jacko ook adviezen op het gebied van lifestyle, denk hierbij aan de kracht van goede gewoontes.

Ik vind de Affiliate Marketing Revolutie de beste affiliate marketing cursus. Wil je er meer over weten? Lees dan mijn review.

Naast de cursus die duizenden al volgden, kun je ook meepraten op het forum. Dit is in mijn ogen net zo waardevol, omdat je dan de mensen spreekt die ook duizenden euro’s verdienen en zijn op het level waar jij naartoe wilt. En jou daarbij willen helpen door je vragen te beantwoorden. Wees dus actief op het forum en je komt achter zoveel meer waardevolle informatie. Een van deze mensen is marchealthy.nl, die geïnterviewd is door Robert Kramers.

Let op: je kunt pas meepraten op het forum nadat je de Affiliate Marketing Revolutie hebt aangeschaft. Je kunt wel zonder betalen meekijken.

Daarnaast heb je in de onlineomgeving van deze cursus ook nog verdere leermogelijkheden:

De 10K club – 2,000 per jaar

In de 10k Club geeft Jacko specialistische kennis over affiliate marketing. Je moet daarbij denken aan Google Ads te gebruiken, tekstschrijvers in te huren en meer data halen uit SEO-tools. De 10K Club is opgericht om mensen persoonlijk te begeleiden: mensen kunnen met vragen terecht bij Jacko en zijn team om een antwoord te krijgen waarmee ze verder kunnen. Daarbij zit je in een afgesloten groep met alleen maar ambitieuze mensen die ook het maximale uit hun onlineonderneming willen halen. 

Je kunt daarnaast ook vragen stellen aan Jacko als je alleen de Affiliate Marketing Revolutie koopt. Maar door je aan te melden voor de 10K Club heb je meer mogelijkheden en volg je lessen die diepgaander zijn.

2.000 lijkt op het eerste gezicht een forse investering, maar verdeel het eens over 12 maanden, dan betaal je 166,66 per maand. Dat is dan een bedrag wat te betalen is.

Denk je nu: huh, waarvoor moet ik nu kiezen? Geen zorgen: ik geef onderaan deze blog een advies.

The Level Up Club – eerste maand 4,00, daarna 27,00

Terwijl ik dit schrijf, is de Level Up Club net nieuw. Dit is een idee van Jacko waar hij al een hele tijd aandacht: je moet om succesvol te zijn in je business ook succesvol te zijn in je persoonlijk leven. Oftewel:

Your Network Is Your Net Worth

 Hierom organiseert hij webinars waar andere experts spreken over hun expertise, denk hierbij aan fitness, beleggen en in een koud bad stappen en offline meetings op toffe locaties.  Door je persoonlijke leven te veranderen, verander je ook je business in positieve zin. In The Level Up Club tref je affiliate marketeers die ook hun leven willen veranderen om betere resultaten te behalen.

Wie is Jacko Meijaard? Leer hem kennen in interviews

Ik denk dat als je Jacko Meijaard volledig wilt leren kennen, je een paar interviews met hem moet terugkrijgen. Spoiler: heel veel mensen hebben hem geïnterviewd. Ik vind deze 3 interviews de beste:

Bekijk deze interviews en je weet alles over deze grote onlineondernemer. 😉

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Ik moet altijd lachen als ik deze vraag voorbij zie komen. Want natuurlijk is Jacko Meijaard betrouwbaar. Anders hadden zoveel mensen toch niet zijn cursus gekocht? Natuurlijk wordt niet iedereen succesvol, dat komt door een gebrek aan doorzettingsvermogen. Je succes hangt dus van je eigen inzet en uithoudingsvermogen af.

Zo begin je het slimst met de hulp van Jacko Meijaard

Er zijn heel veel mogelijkheden om je te laten begeleiden door Jacko Meijaard. Dit kan overweldigend werken. Ik raad je daarom aan om eerst de Affiliate Marketing Revolutie te volgen en vanuit daar je aanmeldt voor specifiekere programma’s. Je legt dan de perfecte basis om je online imperium te creëren.

Samenvatting

Je kent nu het verhaal van Jacko Meijaard. Schakel zijn hulp in als je meer uit je affiliate business wilt halen. Hij is immers de grootste expert.

Mailt Jacko Meijaard snel terug?

Ja, Jacko mailt vaak binnen een dag terug.

Reageert Jacko Meijaard snel op refundverzoeken?

Ja, het kan soms wel een tijdje duren door de drukte. Heb daarom geduld. Je krijgt altijd je geld netjes terug.

Zijn er mensen opgelicht door Jacko Meijaard?

Nee. Jacko handelt altijd netjes.

Verder lezen?

Over mij

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *