Beginnen als affiliate

Welk thuiswerk verdient goed?

de banner voor de blog welk thuiswerk verdient goed?

Table of Contents

Je hoeft niet meer de deur uit om geld te verdienen. Je kunt ook prima thuis blijven om te werken. Maar welk thuiswerk verdient goed, en kun je er makkelijk mee starten?

Makkelijk beginnen

Je hoeft ook nergens heen: je kunt vandaag al starten met thuiswerk. Je hebt verder alleen een computer nodig, en een bureau om aan te werken. Verder is het ook handig om rust te hebben zodat je niet gestoord wordt. Maar dat spreekt voor zich neem ik aan.

Met wat voor thuiswerk kan ik beginnen?

Je kunt met verschillende soorten thuiswerk beginnen. Je moet daarbij denken aan deze mogelijkheden.

Teksten schrijven voor andere bedrijven

Iedereen heeft teksten en blogs nodig. Hierdoor kun je als tekstschrijver makkelijk starten. Je moet alleen een opdrachtgever vinden, en de inkomsten zullen jouw kant op komen.

Voor en nadelen

De voordelen zijn dat je makkelijk kunt starten met dit thuiswerk. Je hebt niet eens een word document nodig. Google docs is bijvoorbeeld prima. Zo kun je gemakkelijk gaan beginnen, en je eerste tekst schrijven. Een ander voordeel is dat je over alles kunt schrijven. In iedere branche kun je veel bedrijven vinden, die met je werk willen starten.

Een nadeel is dat het een tijd kunt duren voordat je geld gaat verdienen. Je bent toch een soort alternatieveling, die zich aanbiedt. Bovendien heb je nog geen portfolio en resultaten voor andere klanten opgebouwd. Hierdoor kun je ook je werk gratis aanbieden.

Hoeveel kan ik met het schrijven van teksten verdienen?

Het kan goed verdienen. Dit ligt ook aan je vaardigheden en het soort klanten waarvoor je schrijft. Sommige klanten willen namelijk het liefst zo min mogelijk betalen.

Maar je kunt er een fulltime inkomen mee verdienen.

Hoe kan ik het beste beginnen?

Maak een tijd van 10 bedrijven waarvoor je wilt werken. Schrijf naar al deze bedrijven een unieke e-mail (geen kopieer en plakwerk) en beschrijf waarom ze met je moeten samenwerken. Benoem daarbij je expertise. Bedrijven willen dat immers zien.

Klantenservice

Een bedrijf of organisatie dat producten of diensten verkoopt, krijgt te maken met klanten die vragen hebben, want een product werkt niet of is nog steeds niet geleverd.

Klanten willen hier een antwoord hebben op hun vraag, en bellen daarom de klantenservice op. Een klantenservice heeft altijd behoefte aan nieuwe mensen.

Daarbij kun je met steeds meer banen in de klantenservice thuis werken. Het kantoor wordt steeds minder belangrijk.

De voor en nadelen

De voordelen van klantenservice zijn dat je er geen opleiding voor hoeft te hebben. Je kunt meteen beginnen, je moet nog eerst de informatie tot je nemen. Maar als dat na een of twee weken is volbracht, kun je gaan bellen. Dit is op het begin even spannend. Maar na een tijdje is het doodgewoon voor je. Bovendien kun je met de meeste klantenservice banen gewoon thuiswerken.

Hoe kan ik het beste beginnen?

Zoek naar vacatures voor klantenservice + thuiswerken. Als je een baan hebt gevonden die je leuk vind, kun je gaan solliciteren. Vaak volgt er een gesprek om te kijken of je geschikt bent.

Zoek je naar thuiswerk waarmee je meteen kunt starten? Begin dan met klantenservice. Banen zat joh.

een man rekent af met een klant

Verdient het goed?

Over het algemeen is klantenservice geen baan waarmee je veel verdiend. Echter, als je fulltime werkt verdien je gemiddeld 2066.40 per maand. Niet slecht, gezien de werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

Inpakwerk

Heb je nog ruime over in je huis om pakketjes in te pakken? Steek meteen je handen uit de mouwen en doe de producten in de verpakkingen.

Het is relatief makkelijk werk wat ook nog eens goed verdiend. (gemiddeld 16,50 per uur)

Je moet alleen het leuk vinden om steeds met pakketjes in de weer te zijn. Ik kan goed begrijpen dat je soms even geen zin hebt in het dicht vouwen, en open klappen.

Aan de andere kant is het ook werk waarbij je niet veel hoeft na te denken. Behalve dat de juiste producten in de juiste doos terechtkomen.

De voor en nadelen

Je hebt alleen een ruimte waar je de dozen kunt stallen nodig. Dat maakt dit werk zo interessant. Verder kun je ook in je eigen tempo werken en bepaal jezelf wat je inpakt. De nadelen zijn dat het op een gegeven moment monotoom wordt. Het kan ook gaan vervelen dat je steeds moet werken met je handen.

Hoe kan ik het beste beginnen?

Kijk naar vacatures voor inpakwerk dat je thuis kunt doen, maak een ruimte of kamer vrij waar je kunt werken, en denk na over hoeveel dozen je kunt verwerken in een uur. Zo kun je tijdens een sollicitatiegesprek een goed verhaal houden.

Verdient het goed?

Je verdient meer dan met klantenservice. Je kunt ook je eigen uren indelen, dat is ook erg prettig. Je moet niet alleen kijken naar wat je verdient, maar ook naar wat voor vrijheid je hebt.

via GIPHY

Affiliate marketing

De thuiswerkbanen die ik eerder besprak in deze blog zijn in loondienst. De laatste mogelijkheid om thuis te werken is door te starten met affiliate marketing.

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten in ruil voor commissie. Je bouwt hiervoor een website waarop je content plaatst.

De voor en nadelen

Het grootste voordeel is dat je alle vrijheid hebt. Je mag bepalen wanneer je werkt, hoelang en hoeveel dagen. Het nadeel is echter dat er niet meteen sprake is van inkomsten. Dat een baan in loondienst wel heeft.

Je gaat pas na een paar maanden geld verdienen. Met deze onzekerheid moet je willen dealen.

Hoe kan ik het beste beginnen?

Door een niche te kiezen, te investeren in een website en consistent te bloggen. Je promoot producten van anderen. Het gaat eigenlijk erom dat je heel goed bent in het helpen van anderen. Dan verdien je veel geld. Leer hier meer over dit thuiswerk.

Verdient het goed?

Helaas slagen de meeste affiliates er niet in om er een goed inkomen uit te halen. Toch laten andere affiliates zien dat je er wel degelijk veel mee kunt verdienen.

Is het mogelijk om van een thuiswerkbaan fulltime te leven?

Ja, dat kan zeker. Je moet alleen wel bereid zijn om veel uren te draaien in de meeste gevallen, omdat het uurloon niet zo hoog ligt.

Heb je een diploma nodig?

Nee. Voor de meeste thuiswerkbanen heb je geen diploma nodig. Motivatie is wel een vereiste. Zorg dat je altijd gemotiveerd bent.

Is een thuiswerk baan zwaar?

Dit hangt af van je persoonlijke situatie en ervaring. We raden daarom altijd aan om het eerst uit te proberen. Zo kom je erachter of het bij je past en zwaar is voor je.

Andere kennisbank artikelen:

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *