Wat zijn de kosten van een affiliate netwerk?

de banner voor de blog wat zijn de kosten voor een affiliate netwerk

Table of Contents

Bijna alle affiliate netwerken zijn gratis. Met andere woorden: je kan je gewoon aanmelden en producten gaan promoten.

PayPro is echter niet meer gratis voor nieuwe affiliates – ze moeten 7,50 aan inschrijfgeld betalen. PayPro doet dit om hun services te verbeteren.

Hierdoor ontstaat de vraag of je je moet aanmelden bij PayPro? Ik denk het wel omdat het een afiliate netwerk is met producten waarop je een hoge commissie ontvangt. Bijvoorbeeld 27,00 als je de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) succesvol promoot.

Daarbij komen er steeds nieuwe producten bij, dus in de toekomst kan PayPro zeer geschikt zijn.

Het is meestal gratis

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan een aanmelding en gebruik van een affiliate netwerk. De kosten worden betaald door het bedrijf die een affiliate programma heeft, en je wordt pas uitbetaald als je commissie is goedgekeurd.

Zo zit het in elkaar.

Je zult toch voor PayPro moeten betalen voor de aanmelding, namelijk 7,50. Op Paypro vind je digitale producten (ebooks en cursussen).

Het is het waard om je aan te melden bij Paypro. We begrijpen dat wat je tegen de 7,50 aanhikt. Maar het is het waard, omdat de commissies relatief hoog zijn en de coockieduur lang.

Kijk wel naar de producten die paypro aanbiedt. Ze bieden digitale producten aan voor verschillende markten, maar er moet wel iets bijzitten dat relevant is voor jou.

De aanmelding voor de andere affiliate netwerken is gratis. We raden je daarom aan om overal rond te kijken en je aan te melden voor een affiliate netwerk of programma als je echt van plan bent om de producten te promoten. En ook een plan hebt

Leer in deze blog waar je nog meer rekening moeten houden.

Zijn er echt geen andere kosten?

Nee dit zijn de enige kosten die je maakt haha. Dus bijna altijd nul. Dit klinkt toch als muziek in je oren?

Andere kennisbank artikelen:

Over mij

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *