Wat verdient een affiliate marketeer?

de banner voor de blog wat verdient een affiliate marketeer

Table of Contents

De verdiensten van affiliate marketeers lopen uit een van 0,00 tot 100.000 per maand. Dit verschil komt door ervaring, kwaliteit van content en doorzettingsvermogen.

Wat je ook veel hoort, is dat jijzelf het enige obstakel bent om meer te gaan verdienen. Ik ben het hiermee eens, aangezien je altijd beter kunt worden in affiliate marketing door te blijven bloggen, je te verdiepen in copywriting, de tips van anderen toepassen of een cursus volgen.

Kortom: wees bereid om jezelf te ontwikkelen en je inkomsten stijgen mee.

Waarom de inkomsten van affiliates zo uit elkaar ligt 

Iedere affiliate heeft een website. Toch lukt het maar weinig affiliates om daar 10K per maand uit te halen. 

Hoe komt dit?

Door onder andere de kwaliteit van content, de leeftijd van de website, de hoogte van de commissies, en de mindset van de affiliates.

Kwaliteit van de content 

Een affiliate die veel verdient met affiliate marketing: weet hoe het spelletje werkt, de blogs die geplaatst worden moet gewoon goed zijn. Dat betekent voldoen aan de zoekintentie, het antwoord volledig beschrijven en of het goed in elkaar steekt. Dit moet je ook leren, maar wat minstens zo belangrijk is hoe graag je een goede blog wilt creëren. Iedereen kan immers een blog schrijven in een paar uur. Dat betekent nog niet dat de het ook meteen een goede blog is. Goede blogs zijn een zeldzaamheid doordat de meeste affiliates er onvoldoende tijd insteken.

De leeftijd van de website 

Hoe ouder een website, hoe beter de artikelen van deze website het doen in de zoekresultaten. Ook al lijkt er weinig te gebeuren als je nog niets hebt verdiend, achter de schermen groei je keihard. đŸ’Ș

De hoogte van de commissies 

Hoeveel commissies je scoort, bepaalt uiteindelijk je uiteindelijke inkomsten. Maar je kunt door een goede affiliate website te bouwen een hele hoop kleine commissies verdienen. Die samen een groot bedrag vormen.

De mindset van affiliates 

De mindset van de affiliates is de grootste factor voor de verdiensten, want als een affiliate denkt dat 50,00 de maximale inkomsten kunnen zijn per maand, zal dat bedrag ook de grens zijn. Hetzelfde geldt voor 1000 of 10.000. Je bepaalt in je hoofd waar de grens ligt. 

Leer in de onderstaande video hoe dat principe werkt.

Jacko Meijaard geeft als succesvolle affiliate verschillende tips hiervoor.

Andere kennisbank artikelen:

Over mij

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *