Beginnen als affiliate

Wat is het beste affiliate programma?

de banner voor de blog wat is het beste affiliate programma

Table of Contents

Het beste affiliate programma is PayPro, omdat je bij dit affiliate programma digitale producten vindt met een hoge commissie, denk hierbij aan 27,00 tot 500,00.

Het voordeel van deze producten is dat je met een sale een goed bedrag verdient, terwijl je bij de meeste andere affiliate netwerken enkele euro’s krijgt aan commissie.

Dit verschil maakt dat PayPro het beste affiliate programma heeft. Je moet jezelf natuurlijk niet blindstaren op de commissies, maar het is wel slim om de potentiële commissies met elkaar te vergelijken.

Bovendien zijn er op PayPro verschillende producten te vinden waardoor je er altijd eentje vindt om te promoten.

Daarnaast kun je meteen beginnen met het promoten van producten, omdat je aanmelding niet goedgekeurd hoeft te worden door een adverteerder.

PayPro is echter niet meer gratis voor nieuwe affiliates, je zult eerst 7,50 moeten betalen om je in te mogen schrijven bij PayPro.

Dit is niet erg, want nadat je dit hebt gedaan bouw je een passief inkomen op dat dag en nacht geld in je laatje legt.

Kortom: laat deze kans voor aantrekkelijke commissies niet liggen.

Kijk naar wat het beste affiliate programma is voor jou 

Iedere affiliate website richt zich op een andere doelgroep. Ik kan dan wel zeggen: meld je aan bij PayPro, maar als je bij een ander affiliate netwerk betere producten vindt om te promoten, moet je je daar aanmelden.

Je kunt makkelijk kijken welke affiliate programma’s het beste bij je passen door te kijken wat voor producten een affiliate programma heeft en de haalbaarheid van deze producten te toetsen bij jouw website. Het heeft immers niet zoveel zin om een cursus over affiliate marketing te promoten als je website gaat over tuinkabouters.

Is de Kvk nodig voor PayPro?

Ik zie daarnaast vaak de vraag voorbijkomen of je ingeschreven moet staan bij de Kamer van Koophandel om je aan te mogen melden bij PayPro.

Het antwoord is: nee.

Dus meld je aan bij PayPro, kies een product uit dat past bij je website of social media account en start met promoten door het maken van content.

Daarbij is het belangrijk om niet op te geven als de eerste sale uitblijft, het kan namelijk enkele maanden tot jaren duren voordat je geld verdient.

Weet dat je eerste commissie altijd dichterbij is dan je denkt.

Meld je dus aan en op een dag lees je in de mail de zin: gefeliciteerd, je hebt een verkoop gerealiseerd. 💪🏻

Samenvatting

Neem PayPro mee in je achterhoofd, omdat je met dit affiliate programma een hoop geld kan verdienen. Meld je daarom vandaag nog aan. Je hoeft niet goedgekeurd te worden door de adverteerder om het product te mogen promoten.

Is het moeilijk om me aan te melden bij PayPro?

Nee, dit is erg makkelijk en zo geregeld. Daarna kun je meteen beginnen.

Zijn andere programma’s niet beter, omdat ze populairder zijn?

Het klopt dat andere afiliate programma’s populairder zijn, dit betekent echter niet dat ze winstgevender zijn. De producten van PayPro hebben immers een hogere conversiescore.

Kennisbank artikelen

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *