Waarom moet ik kiezen voor affiliate marketing?

de banner voor de blog waarom starten met affiliate marketing

Table of Contents

Iedereen heeft een andere waarom om te beginnen met affiliate marketing.

Mijn waarom is dat je dankzij affiliate marketing een gedeeltelijk passief inkomen kan opbouwen zonder er veel voor te hoeven doen in logistiek opzicht.

Want je hoeft geen pakketje weg te brengen, of een voorraad bij te houden. Het enige wat jij hoeft te doen, is content te maken waar je mensen meehelpt. Als bezoekers vervolgens klikken op je affiliate link en het product aanschaffen, krijg je een commissie.

Daarbij heb ik ook 4 argumenten om te beginnen met affiliate marketing

Het is goedkoop

Een domeinnaam en de hosting voor je website kosten bij elkaar nog geen 100 euro per jaar. Het is daardoor een erg goedkoop verdienmodel. De reden dat het te duur is, wordt een keer van tafel geveegd.

Je hebt ook niets anders nodig. In het hostingpakket zit namelijk een systeem om te bloggen, en een website op te bouwen. Hopelijk zie je nu ongekende potentie die affiliate marketing heeft: niet duur, zonder extra kosten mee beginnen en meteen producten kunnen promoten.

Een waardevolle skill leren

In deze tijd is het slim om een zogeheten high income skill te leren. Hiermee leer je jezelf aan om een goed inkomen te hebben. Affiliate marketing valt hier ook onder, omdat je leert om goede teksten te schrijven (copywriting), de basis snapt van verkopen (sales) en je website hoog laat scoren in Google (SEO)

Als je deze vaardigheden ontwikkelt, ben je voor altijd verzekerd van een goed inkomen. En je bent je eigen baas. Wat wil een mens nog meer?

Bekijk in de video hieronder welke skills je nodig hebt voor affiliate marketing

Een paar uren werken aan je affiliate website is voldoende

Als je een vroeger een business wilde beginnen, moest je baan opzeggen. Anders kon je niet je bedrijf laten groeien. Vandaag de dag hoeft dat niet meer, want een paar uur zijn voldoende om je business te laten groeien.

Dit is een belangrijke why om te starten met affiliate marketing. Je kunt je eigen leven gewoon blijven leiden en daarnaast werken aan je business, totdat je met je business meer verdient dan met je baan.

Deze aantal uren zijn voldoende om een grote website op te bouwen. Daarom kan iedereen in zijn of haar vrij tijd affiliate marketing oppakken.

Geld verdienen met je passie

Affiliate marketing is het perfecte middel om geld te verdienen met je passie. Je kunt namelijk uren schrijven over je passie. Andere mensen willen graag dit verhaal horen, en zijn daarnaast geïnteresseerd in artikelen die hen helpt in het leven. Omdat ze bijvoorbeeld op zoek zijn naar manieren om hun inkomen te vergroten.

Als het jouw passie is om te praten over aandelen, kun je over dit onderwerp een website maken en bloggen over alle subonderwerpen. Je hebt dan de eerste aanzet gegeven om geld te verdienen met je website.

Meer hoef je niet te doen.

Hierom is affiliate marketing het perfecte verdienmodel. Wil je meer weten over wat je kan bereiken met affiliate marketing? Check dan de Affiliate Marketing Revolutie.

Verder lezen?

Over mij

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *