Beginnen als affiliate

Waar moet ik mijn affiliate website hosten?

banner voor de blog waar moet ik mijn affiliate website hosten

Table of Contents

Je kunt je affiliate website hosten bij verschillende partijen, die allemaal een verschillend aanbod en prijzen hebben.

Je kunt het beste je affiliate website hosten bij SiteGround of Cloud86. Deze twee partijen staan immers voor kwaliteit waardoor je website altijd snel is, met voldoende ruimte om uit te bouwen. Er zijn goedkopere alternatieven, maar daar is de kwaliteit lager.

Wat zijn de kosten van cloud68 en SiteGround?

Bij SiteGround ongeveer 100,00 per jaar, inclusief domeinnaam. Cloud86 is iets goedkoper: 93,00 per jaar.

Kan ik SiteGround en Cloud86 ook promoten als affiliate?

Ja. Je moet bij Cloud86 wel zelf klant zijn om hun diensten te mogen promoten en bij Siteground meld je je aan voor een Engelstalig affiliate programma. 

Het is slim om een van deze bedrijven te promoten. Je hebt namelijk zelf ervaring met deze producten als je je website host bij een van deze twee.

Hoe snel haal ik de kosten voor het hosten eruit?

Snel, want je verdient in het eerste jaar je eerste commissies. Deze commissies zijn vaak voldoende om de kosten van zowel je domeinnaam als hostingpakket eruit te halen. Dit is tevens een mooi doel om als eerste te stellen. Het is immers haalbaar en geeft een hoop voldoening. Schrijf het op en start met het promoten van producten om je eerste doel aan te tikken.

Welke van de twee is beter?

Dit hangt af van je wensen. Ik kan daardoor niet de beste aanwijzen. Doe onderzoek om erachter te komen welke van de twee het beste past bij jouw plannen.

Waar kan ik korting krijgen?

Bij zowel SiteGround als Cloud86. Dit loopt op tot 50% in het eerste jaar. Na het eerste jaar betaal je het volle pond. 

Andere kennisbankartikelen:

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *