Beginnen als affiliate

9 GEWELDIGE voordelen van online geld verdienen

de banner voor de blog over voordelen van online geld verdienen

Table of Contents

Online geld verdienen wordt steeds populairder. En terecht, want de voordelen tonen aan dat jij eigenlijk ook moet beginnen. Laat je erdoor inspireren.

Making money is art and working is art and good business is the best art.

Andy Warhol

Je kunt geld verdienen in je slaap

Het maakt niet uit hoe je online geld wilt verdienen: als je een project opzet blijft dat voor je werken zonder dat je aanwezig hoeft te zijn. Zo word je dus wakker op een ochtend en zie je een nieuwe sale. Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat dit heerlijk is.

Het is wel goed om te weten dat dit niet zomaar gebeurt. Je moet er hard voor werken. Maar als je bereid bent om hard te werken, is online geld verdienen onvermijdelijk. Knoop dat goed in je oren. Want sommige mensen denken dat het nog onhaalbaar is voor ze. Niet waar. Alleen het is niet iets dat er zomaar is.

Je kunt makkelijk beginnen

Je kunt bijvoorbeeld een YouTube kanaal creëren en daar content opzetten. Als deze content goed is en je 1000 abonnees hebt, kun je er geld mee verdienen. Hierdoor is het beginnen erg makkelijk, aangezien je weet hoe een camera werkt, een bewerkingsprogramma ook zo gevonden is en binnen 5 minuten een video hebt geüpload.

Je zult echter niet meteen in het begin geld gaan verdienen. Daar gaat een tijd overheen. Soms verdien je pas bij de 100ste video je eerste online geld. Dat is prima. Snelheid is niet belangrijk, uithoudingsvermogen is wat telt in deze business.

Doen wat je leuk vindt

Dat is het grootste voordeel aan online geld verdienen: je kunt gewoon geld verdienen met iets wat je heel leuk vindt.

Vind je lego te gek? Je kunt er hele video’s overmaken en daarbij doorverwijzen via een affiliate link naar een actie van bijvoorbeeld Intertoys.

Ben je een fanatieke hardloper? Maak een online programma waarin je beginners helpt.

Overal is markt voor, omdat wat jij leuk vind, anderen ook leuk vinden. Jij moet echter degene zijn die in de rol van stapt van content creator en ze een oplossing aanbiedt. Als je dat doet, heb je gewoon goud in handen, je breidt namelijk je passie uit.

Fulltime hobby

Als je het online verdienen slim aanpakt en veel doorzettingsvermogen hebt, kun je er een fulltime uithalen. Zeg dan maar gedag tegen je saaie baan.

Misschien lijkt dit voor jou onmogelijk. Google eens dan op het verdienmodel waar je wilt mee starten en lees de succesverhalen. Het kan dus gewoon echt. Dit houdt niet in dat het eenvoudig is. Het is echter wel heel goed mogelijk.

De mensen die als doel hebben om een fulltime inkomen te genereren, gaan dit ook bereiken. Dus stel jezelf een doel om binnen een bepaalde tijd te kunnen leven van je business. Zoek vervolgens naar alle informatie die nodig is en werk hard. Dat is de manier om deze gedachte om te vormen tot keiharde realiteit.

Je moet het dus niet als een hobby beschouwen. 😉
Dan wordt immers de klein vrij klein dat je ervan gaat leven. Het is dan vrijblijvend.

veel kansen

Ik noem eens een paar kansen op: affiliate marketing, copywriting, webshop, Twitter.

Ik sla nu heel veel kansen over, en dat is niet erg. Want er is altijd een verdienmodel dat aansluit bij jouw wensen.

Soms moet je er even naar zoeken, maar je zult ook een verdienmodel vinden dat past bij jou.
Bekijk in deze video de beste online verdienmodellen.

Als je een verdienmodel voor je hebt waarmee je wilt beginnen, heb ik nog een tip: START. Het is heel leuk om ergens over te dromen. Het is echter nog veel beter om in actie te komen, en het gewoon te doen.

En Go All the way.

Er is weinig concurrentie

Dit is een bijzonder voordeel van online geld verdienen. Als je vandaag begint, zijn er ook 9 anderen die ook starten. Daarvan houdt een het een jaar vol zonder resultaten te boeken.

Zie je nu hoe weinig concurrentie er eigenlijk is? Dus als je constant blijft doorgaan, blijf je als enige over en kun je steeds meer klanten naar je toetrekken.

Het is niet dat mensen niet slagen door de concurrentie. Mensen slagen niet door hun eigen mindset: ze denken dat ze het niet kunnen.

Iedereen kan het

Ook al ben je een man van 65 die online geld verdienen net heeft ontdekt. Prima. Ook je kunt leren hoe deze business werkt en ermee starten.

Je hoeft immers geen grote skills te leren om online geld te verdienen. Je moet immers alleen de basis weten en je vaardigheden steeds verder verbeteren. En daar komt ie weer: je mindset.

Als je tegen jezelf zegt dat je het gaat halen en daarvoor wilt werken, ga je het halen. Als je denkt dat het lastig wordt, ga je het niet redden.

Zie je het verschil? Iemand gaat online geld verdienen, omdat hij het voor zich ziet.

De vrijheid

Zoals ik al zei bouw je aan een project dat voor jou gaat werken. Mensen bekijken bijvoorbeeld je content en zullen het waarderen.

Zo verdien je straks je geld.

Ondertussen spreek je met vrienden af, ga je naar je werk en groeien je online inkomsten. Zo komt de vrijheid steeds dichterbij en kun je je dagen helemaal indelen naar jouw wensen.

Je kunt gewoon geld verdienen met social media

Je zit misschien uren op Facebook, maar wist je dat je ook gewoon geld kan verdienen met datzelfde medium?

Je moet alleen anders gaan denken: wordt de producent in plaats van de consument en werk dagelijks aan je dromen.

Je zit nu uren op social media te turen, terwijl je een medium ook kunt gebruiken om online geld te verdienen.

Hiervoor zul je anders moeten gaan denken en je telefoon gebruiken. Je hoeft alleen maar te kiezen om content te maken en je gaat geld verdienen in je slaap, doet wat je leuk vindt, kan er van leven, pakt nog meer kansen, ziet de concurrentie wegvallen en proeft de vrijheid.

Wat houdt je nu nog tegen om te starten?

Meer leren over affiliate marketing

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *