Beginnen als affiliate

Waarom snel veel geld verdienen online een mythe is

vrouwen die sprinten

Table of Contents

Laten we eens de hand opsteken, wie wil er niet snel veel geld verdienen online? Ik denk dat niemand zijn hand naar beneden houdt. De kans dat dit echter gaat gebeuren is klein en als je het lukt, is het vaak maar geluk voor de korte termijn.

Het is een heerlijk idee – rijk worden zonder er veel moeite in te steken. Deze worst word je ook vaak op het internet voorgehouden, vaak in de vorm van een advertentie, met een tekst als: wil jij je hele leven voor een baas blijven werken? Of ik heb een miljoen euro verdiend.

Ik geloof echter ook dat iedereen miljonair kan worden. Daarvoor heb je twee dingen nodig: mindset en skills.

Elk verdienmodel vraagt om unieke skills

Daytraden, dropshipping en een agency runnen. Dit zijn zomaar drie populaire verdienmodellen waarvoor je getalenteerd moet zijn. Niemand zet immers vanaf dag een succesvolle Agency op of behaald hoge conversies met dropshipping. Daar kost namelijk tijd. Ik denk dat dat beter is, want zo bouw je aan een succesvolle business voor de lange termijn. Je business staat dan steviger in de schoenen, je verdient meer geld en hoeft er minder uren in te steken. Dit succes bereik je alleen als je bereid bent om door te zetten.

Waarom we nu denken dat we ineens veel geld kunnen verdienen

Wie op social media zit, kent de succesverhalen van ondernemers die nu financieel onafhankelijk zijn. Jij denkt dan: dat wil ik ook. Iedereen wil dat. ūüėČ

Maar wat we niet zien is dat deze mensen eerst vaak faalden voordat ze succes kenden. Je moet bereid zijn om datzelfde pad af te leggen.

Terwijl je het pad aflegt, word je steeds beter erin en groeien de skills met je mee. Daarna kun je eenvoudig een advertentie plaatsen voor dropshipping, een klant binnenhalen voor je Agency of een winstgevende trade vinden.

Daarbij komt dat we meteen iets willen. We kunnen niet eerst een tijd werken zonder het zien van resultaten. Dat gaat gebeuren.

  • De eerste bedrijven die je benadert om bijvoorbeeld social mediaberichten voor te schrijven, zullen je afwijzen.
  • Je eerste product bij dropshipping loopt niet meteen goed.

Dit is normaal. Niemand is meteen een expert. Maar nogmaals: dit hoor je nooit, het is altijd: verdien snel geld met dit online verdienmodel.

Een infographic over waarom snel geld verdienen online niet werkt

Waarom Affiliate Marketing het perfecte voorbeeld is

Ik verdien geld met Affiliate Marketing – Affiliate Marketing is het promoten van andermans producten inruil voor een commissie.

De meeste mensen bouwen hiervoor een website op, gaan bloggen en krijgen via Google bezoekers op hun blog. Als mensen vervolgens klikken op een unieke link en het product kopen dat ik promoot, krijg ik hiervoor een commissie.

Klinkt simpel en een fijn verdienmodel. Alleen krijg je niet meteen bezoekers op je website. Daar gaat een tijd overheen. Dat is niet erg. Je moet eerst leren hoe je een goede blog schrijft, hoe je hoog scoort in Google en hoe je een goede CTA maakt (call to action)

Maar als je dat hebt geleerd, wordt het ook steeds makkelijker om geld te verdienen. Hier kom ik uit op het belang van een goede mindset. Want als je een goede mindset hebt, zul je vanzelf geld gaan verdienen met ieder verdienmodel.

Dat zit zo: mensen met een goede mindset gaan altijd door en mensen met een minder goede mindset stoppen altijd.

Voor de duidelijkheid: het is niet zo dat je mindset vaststaat, je kunt je mindset altijd ontwikkelen. Bekijk in de video hieronder hoe je je mindset kunt verbeteren.

Het geheim van een goede mindset: wees niet bang om fouten te maken

Mensen met een sterke mindset zijn niet bang om fouten te maken. Ze weten dat fouten maken erbij hoort.

Mensen met een minder sterke mindset zijn bang om fouten te maken. Ze denken dat ze dan hebben gefaald.

En je faalt alleen als je stopt. Dus stop nooit – en je weet dat je vroeg of laat succesvol wordt. Fijne gedachte toch?

Mijn advies aan jou

Met welk online verdienmodel je ook begint, weet dat het een tijd duurt voordat je geld verdient. Snel geld verdienen is een mythe waar je niet moet intrappen.

Bovendien: op de lange termijn ben je veel beter en zijn je verdienste een stuk groter.

Dat is toch fantastisch?

Kortom: richt je op de lange termijn, wees leergierig en zie tegenslagen als aanwijzers naar je doel.

En geef nooit op.

Ben je benieuwd naar wat je kunt bereiken met Affiliate marketing? Check dan het verhaal van de beste affiliate marketeer van Nederland.

Verder lezen?

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *