Beginnen als affiliate

Hoe Kun Je Rijk Worden Met Affiliate Marketing?

de banner voor de blog kun je rijk worden met affiliate marketing

Table of Contents

Rijk worden met affiliate marketing is een van de prettige voordelen die er zijn. Een selecte groep bereikt ook financiële vrijheid met dit verdienmodel. Dit kan ook de volgende stap zijn voor jou.

Waarom wil je het?

Rijk worden met affiliate marketing gaat niet om het geld. Het gaat om de vrijheid die je ervoor krijgt. Je bent immers niet meer afhankelijk van een baan, baas, en kan zelf je uren bepalen. Als je het liefst in de nacht werkt en overdag lekker luiert is dit mogelijk.

Rijk worden is ook een relatief begrip – de meeste mensen denken aan het hebben van grote auto’s, huizen en dure kleding.

Maar dit hoeft helemaal geen rijkdom te zijn. Je kunt rijkdom ook zien door onafhankelijk te zijn, minder te hoeven werken en niet te hoeven wachten op kansen. Jij creëert ze immers.

Hiermee bedoelen we de theorie van Tim Ferris: the four hour workweek.

Hoe is het mogelijk?

Om dit succes te bereiken, moet je als eerste een grote hoeveelheid aan commissies verdienen iedere dag. Hiervoor kun je een of meerdere websites opzetten. Vervolgens maak je content die goed is en mensen helpt. We komen hier straks op terug. Waar het omgaat is: jij moet een plan hebben.

Je wordt niet zomaar rijk. Anders was iedere beginnende affiliate in korte tijd miljonair geworden. Dit is niet het geval – het tegendeel is zelfs waar: ze stoppen na enige tijd en verdienen nooit een euro. Terwijl iedereen het kan.

Iedereen kan het

Om rijk te worden met affiliate marketing heb je geen studie nodig, of een wieg in een goede buurt, of geluk. Nee, om veel geld te verdienen met affiliate marketing moet je actie ondernemen alsof je iedere dag het record van Usain Bolt wilt verbreken.

via GIPHY

Je moet dus heel hard werken. Wanneer je bereid bent om hard te werken, en bovendien nooit op te geven, zul je een super affiliate worden.

Maar om succes te bereiken, moet je het als eerste geloven. Je kunt wel starten met het maken content, maar als je niet gelooft dat je bijvoorbeeld met deze blogs veel geld kunt verdienen, gaat het ook niet gebeuren.

Mindset

Je moet het dus voor je zien. Mensen zien van alles voor zich: wat er misgaat, waar de gevaren liggen, twijfels.

Op het begin zijn deze twijfels logisch. Maar er moet ergens een vuur in je zitten te borrelen. Het is voor jou dan ook nog allemaal niet duidelijk. Maar doordat je hard werkt worden je eigen twijfels weggenomen omdat je je business ziet groeien. Op dat moment weet je zeker: dit gaat mij lukken.

Het gaat om vragen beantwoorden

Affiliate marketing is in de essentie het beantwoorden van vragen waar een doelgroep op zoek naar is.

Er zijn zoveel doelgroepen, kies er een, zoek uit met welke vragen ze zitten en maak daar goede content over. Dit is wat affiliate marketing inhoudt. Mensen die echt succesvol worden kunnen heel goed vragen van anderen beantwoorden. Dit doen ze niet alleen op een website, maar ook op met social media, e-mails etc. Ze gaan een stapje verder dan de rest.

Waarom sommige mensen wel en niet

Pak er eens tien willekeurige affiliate websites erbij – en er valt je een ding op: ze doen het minimale om hun doelgroep te helpen. Dit betekent een keer een blogje schrijven zonder echt te verdiepen in de producten die ze promoten, de producten ook zelf niet willen aanschaffen om bijvoorbeeld de perfecte review te schrijven – en niet verwijzen naar gratis producten die hun doelgroep verder helpt.

Maar je kunt er ook affiliate websites bij zetten die wel echt goede blogs schrijven, alles weten over de producten die ze promoten en constant zoeken naar de beste gratis producten die hun doelgroep kan gebruiken.

De laatste groep zal uiteindelijk succesvol gaan worden, omdat ze meer effort erin leggen. Het is niet moeilijk om bij deze mensen te horen – je moet alleen bereid zijn om dat te doen wat de rest achterwege laat. Dan val je immers op – en daar hoort een prettige financiële beloning bij.

Succes komt door het maken van de juiste keuzes

Succes en rijk worden is niets meer dan een gevolg. Dit laten we het beste zien door hardlopen als voorbeeld te nemen.

Want wat gebeurt er als je 3 keer per week hardloopt voor vijf jaar lang? Je zult een stuk fitter worden en een marathon kunnen rennen.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is op komen dagen. Zoals je ziet is het niet moeilijk. Het is een keuze. Als je het echt graag wilt, ga je aan de slag en blijf je consistent.

Routines

Routines helpen je om succesvol te worden en consistent te blijven. Je hoeft dan immers aan het begin je dag niet te denken: hoe gaan we het nu aanpakken?

Je werkt op dezelfde tijden. Hierdoor groeien de automatismes erin – daarmee sla je nooit een dag over.

Bekijk in deze video hoe je goede gewoontes ontwikkelt

Geduld

Affiliate marketing is ook een van de traagste verdienmodellen. Als het eenmaal gaat lopen, groeit je business steeds en zul je rijk gaan worden.

Hiervoor is het wel belangrijk om geduld te hebben. Je project zal niet vanaf dag een bezoekers en inkomsten opleveren. Toch moet je doorzetten. Want de beloning is zoveel groter dan als je stopt, omdat je ongeduldig raakt.

En nu:

Voel je nog steeds de behoefte om rijk te worden en te slagen? Focus je dan hierop:

Ontwikkel jezelf

Je wilt van bijvoorbeeld 0 naar een goed inkomen per maand. Daarvoor moet je jezelf ontwikkelen, denk aan het schrijven van betere teksten en leren hoe je marketingtechnieken het beste kunt toepassen.

Met andere woorden: heb de drang om je altijd te ontwikkelen, dat is de sleutel om een geweldig inkomen op te bouwen met affiliate marketing – en er echt goed in te worden.

Maak een goede website

Doe het niet voor de halve prijs. Wees bereid om een stap verder te gaan, maak een website die je doelgroep echt verder helpt – en je zult hier beloond voor worden.

Rijk worden is een bijproduct

Rijk worden in deze wereld komt door het helpen van andere mensen. Wees bereid om jouw bezoeker voor de volle 100% te helpen en de resultaten zullen ernaar zijn. Deze quote van Jim Rohn slaat alles:

If you help enough people get what they want, you can have everything you want.

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *