PayPro review – moet je je aanmelden als affiliate?

de banner voor de blog over de paypro score

Table of Contents

Iedere affiliate die onderzoek doet naar affiliate netwerken komt de naam van PayPro tegen. Het is ook een van de bekendste speler op het gebied van affiliate marketing. Wat kan ik dit platform betekenen voor jou?

De achtergrond van PayPro

PayPro is opgericht om makkelijk en snel betalingen te kunnen verwerken. Het is daarmee vergelijkbaar met PayPal, dat ook is ontstaan om betalingen beter te reguleren. Daarnaast is er ook een affiliate gedeelte waar adverteerders en promotors samenkomen. Het is daarmee een van de beste plekken voor affiliates, omdat er aantrekkelijke commissies vallen te verdienen.

Hoe snel kan ik me aanmelden bij PayPro?

Je kunt je als affiliate binnen een minuut aanmelden. Vervolgens kun je meteen ook producten gaan promoten. Dit maakt PayPro ook zo’n interessant platform. Je hoeft immers niet te wachten op de goedkeuring van anderen om geld te verdienen. Het nadeel is dat je tegenwoordig als affiliate 7,50 moet betalen om je te mogen aanmelden. Ik vind echter dat deze 7,50 het helemaal waard is. Je krijgt er immers veel voor terug.

Waarom je PayPro moet overwegen

Elke affiliate moet PayPro overwegen, omdat je nooit een product moet promoten op je website. (maakt niet uit bij welk affiliate netwerk je bent aangesloten)

Om je portfolio uit te breiden is het slim om ook de producten op PayPro te bekijken. Het zijn immers allemaal digitale producten. En op digitale producten zit een aantrekkelijke commissie.

Je moet namelijk ook kijken wat het promoten van een product je oplevert. Anders is het zonde van je tijd.

Als je een commissie verdient met PayPro weet je zeker dat een goede commissie pakt. Bijvoorbeeld 20,00 als je een cursus succesvol promoot.

Mijn ervaring met PayPro

Ik heb me een paar jaar terug aangesloten bij PayPro. Ondanks dat ik nog geen geld heb verdiend met de producten op PayPro vind ik het een goed netwerk, dat verschillende mogelijkheden biedt om geld te verdienen.

Je moet daarbij hier aan denken..

Verschillende soorten producten

Veel verkopers hebben inmiddels PayPro gevonden waardoor er een aanbod is ontstaan van diverse producten.

Als je inlogt op PayPro en naar het menu gaat, kun je de onderwerpen aanklikken en kijken of er een geschikt onderwerp voor jou bijzit.

De categorieën op PayPro

Ik zeg niet dat er sowieso een product bijzit dat aansluit op jouw content. Maar de kans is wel groot. Er is altijd wel ruimte om bijvoorbeeld in je eigen verhaal te verwijzen naar een cursus die je heeft geholpen om je doelen te bereiken.

Mensen zijn namelijk gek op verhalen en lezen het liefst over een beschikbare oplossing die ook voor hen werkt.

Daarbij staan de ontwikkelingen op PayPro nooit stil. Als er nu geen geschikt product is, kan dat wel over een maand zijn.

Als je lid bent van de PayPro familie krijg je iedere maand een update met de nieuwste producten. Het kan niet anders dat je een keer een heel mooi product vindt.

Wederkerende commissies

Wederkerende commissies zijn een van de zoetste voordelen van affiliate marketing, want je krijgt iedere maand een commissie totdat de klant die je hebt doorverwezen het abonnement stopt. Dit zijn de beste commissies om te verdienen. Je weet dan elke maand zeker wat er binnen komt. Zo hoef je je over geld geen zorgen te maken.

Wederkerende commissies zijn alleen echter voor bepaalde markten beschikbaar. Dit neemt niet weg dat het een slimme keuze is om te verdiepen in wederkerende commissies te zetten op je takenlijstje te zetten.

Hoe krijg ik een wederkerende commissie uitbetaald?

Het systeem dat de eerste verkoop ook registreerde, vult ook verder aan dat je iedere maand de volgende commissie krijgt. Het is dus een waterdicht concept, waar je geen zorgen over hoeft te maken.

Meteen starten met High ticket affiliate marketing

High ticket affiliate marketing houdt in dat je een hoge commissie verdient voor het promoten van een product. Een aantrekkelijke optie, zoals jezelf begrijpt. 😃

Sommige affiliates promoten alleen producten die vallen onder high ticket affiliate marketing. Dit is een slimme strategie, aangezien het een mooie duit oplevert. Het is echter niet slim om vandaag je pijlen ook te richten op high ticket affiliate marketing als je een beginner bent.

Je weet immers nog niet hoe het spelletje werkt. Richt je eerst op producten waarmee je affiniteit hebt om daarna te starten met high ticket affiliate marketing.

Maar als je wilt starten met high ticket affiliate marketing is PayPro daarvoor het ideale affiliate netwerk om je aan te melden. Het heeft namelijk verschillende producten die in deze categorie vallen.

PayPro score

De PayPro score is een handig middel om te zien hoe goed een product verkoopt. De PayPro score geeft namelijk aan hoe goed een product verkoopt. Als de PayPro 0 is, hoef je geen topper in wiskunde te zijn om te weten dat het niet slim is om dit product te promoten. Het heeft immers zich nog niet bewezen.

een score van een product op paypro

Andere affiliate netwerken hebben in de meeste gevallen geen gelijke score. Daardoor moet je gissen of het een product is dat wel of niet verkoopt. Deze cijfers heb je meteen bij PayPro paraat.

Als er een ding is dat je onthoudt van deze PayPro review is het wel dit

Gratis e-book

Op PayPro vind je ook veel producten die een gratis e-book hebben, dat je ook kunt promoten. Een gratis e-book is een van de beste methodes om een commissie te verdienen. Je verdient nog niks als je het e-book hebt gepromoot. Vaak zijn de mensen nog niet klaar om een product te kopen. Ze hebben nog vragen, twijfelen nog, willen alternatieven met elkaar vergelijken.

Dit herken je wel waarschijnlijk.. 😉

Dan is het prettig als je eerst een gratis e-book kunt lezen om jezelf beter te informeren en uiteindelijk een keuze te maken.

Het is voor jou ook makkelijker om een gratis e-book te promoten dan een product waarvoor mensen moeten betalen. Mensen drukken sneller op een CTA ls iets gratis is. Als ze het betaalde product kopen, krijg je ook je commissie.

Maar PayPro kent ook nadelen..

Je moet 7,50 betalen om te kunnen starten bij PayPro

Eigenlijk moet de aanmelding bij een affiliate netwerk gratis zijn. Nu moet je 7,50 betalen, terwijl je nog niet zeker weet of je de producten gaat promoten.

Nu is 7,50 ook niet een wereldbedrag, maar toch…

Besluit je om deze 7,50 te betalen? Dan heb je de kosten er gemakkelijk uit. De gemiddelde commissie is immers 10,00. Dus een keer geld verdienen en je bent uit de kosten.

Het is goed om te weten dat je niet meteen geld gaat verdienen met PayPro. Daar gaat een tijdje overheen. Niet dat je denkt na een week: wat een verspilde investering. Want dat is het niet. PayPro blijft een appeltje voor de dorst.

Niet voor elke blog/niche relevant

Grote kans dat je de categorieën ziet en denkt: dit past niet bij mij. Dan kun je je wel wringen in allemaal bochten, maar als het geen match is, wordt het dat waarschijnlijk ook niet. Nu is iedere doelgroep wel geïnteresseerd in bijvoorbeeld online geld verdienen. Dus je kunt het promoten, maar daarvoor moet je wel een goede blog schrijven.

Geen fysiek producten

Ik had het over de kracht van high ticket affiliate marketing. Daar kleeft echter een nadeel aan: de klant moet een hoog bedrag betalen, terwijl voor een fysiek product de prijs een stuk lager ligt in de meeste gevallen, en de urgentie hoger is. Iemand moet toch een tandenborstel hebben. Kortom, promoot alleen producten van PayPro als je er een plan mee hebt.

Wat zijn de ervaringen van andere affiliates met Paypro?

Deze zijn positief. Op het internet vind je verschillende verhalen van affiliates die iedere maand veel geld verdienen door te verwijzen naar een product op PayPro. Hoe makkelijk kan het zijn.

Daar staat tegenover een groep die niks verdiende en ook niet meer bezig is met PayPro. Dit is niet slecht of een verwijt, maar als je wilt slagen met een vorm van affiliate marketing moet je doorzettingsvermogen hebben. Als je nu al weet dat je snel opgeeft, kun je beter je tijd ergens anders aan besteden.

PayPro is geen manier om snel rijk te worden. Dit is iets om in je oren te knopen. Wel is PayPro een prachtig platform om je online inkomsten mee te vergroten.

PayPro review: hoe nu verder?

Ik heb je in deze review verteld wat PayPro inhoudt, hoe je ermee kunt beginnen, wat de kosten zijn en hoe je ermee geld verdiend.

Dan blijft de vraag: moet je je nu aanmelden bij PayPro?

Ik zeg ja.

Omdat het een affiliate netwerk is dat veel kansen biedt voor iedere affiliate. Het hoeft niet te betekenen dat je vanaf dag 1 een geschikt product vindt om te producten. Maar je bent ook ondernemer om kansen te spotten.

Met andere woorden: je vindt altijd wel kansen om met PayPro geld te verdienen. Het succes ligt voor de rest in jouw handen, aangezien je een monstergoede blog moet schrijven waarin je beschrijft waarom je dit product aanbeveelt, als dat je lukt, staat hier een aantrekkelijke beloning tegenover.

Dit wil je waarschijnlijk ook lezen

Over mij

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *