PayPro affiliate kosten: dit bedrag moet je betalen om te beginnen

PayPro affiliate kosten

Table of Contents

PayPro is sinds enkele jaren niet meer gratis voor nieuwe affiliates. Je moet namelijk 7,50 betalen om de producten te mogen promoten. Het is echter verstandig om dit bedrag te betalen, omdat PayPro een affiliate netwerk is dat goed draait.

PayPro vraagt deze bijdrage om hun dienstverlening nog beter te maken. Hierdoor krijg je de beste hulp als je een vraag hebt over een product, de uitbetaling of de hoogte van de commissies.

Maar bovenal blijft PayPro op deze manier bestaan, want ook al gaat het goed met het bedrijf, er worden altijd gezocht naar wegen om de omzet te vergroten.

Daarnaast is het ook slim om je aan te melden bij PayPro, het affiliate netwerk heeft immers aantrekkelijke producten te bieden, zoals;

De Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is het bestverkochte product op PayPro. Dat komt doordat cursisten met de tips van Jacko Meijaard, de eigenaar, gebruiken om een fulltime inkomen te halen uit een website. Deze succesverhalen met de relatief prijs van 47,00 zorgen ervoor dat dagelijks meer dan 100 mensen deze cursus kopen.

Freds Bouwtekeningen

Nog een digitaal product dat hartstikke goed loopt door de bouwtekeningen die de eigenaren van dit product zelf hebben ontworpen. Zo hoef je geen tijd meer te stoppen in het uitdenken van een plan om een bijvoorbeeld een kippenhok in elkaar te zetten, dat lees je namelijk in de handleiding.

Verder zijn er nog veel meer producten te promoten met betrekking tot gezondheid, geluk, geld verdienen, marketing en hobby.

Waarschijnlijk kun je een van de producten van PayPro gaan promoten. Ook al kan dat niet meteen, er komen altijd nieuwe producten op te staan die wel passen bij jouw blogs.

Dit moet je ook weten voordat je een PayPro account aanmaakt.

een infograpic over aanmelden bij PayPro

Het is binnen een paar minuten geregeld

Ik weet niet helemaal meer hoe ik een PayPro account aanmaakte, maar wat ik wel nog weet, is dat het erg snel ging. Daarna kon ik gelijk producten gaan promoten.

Je hebt geen Kvk nodig

Nog een vraag die veel wordt gesteld als het gaat over PayPro, je kunt je gewoon als particulier aanmelden. Pas als je duizenden euro’s per maand verdient, wordt het tijd om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel als ondernemer.

Leer in dit artikel wanneer het juiste moment is om je in te schrijven

Een product dat je promoot kan offline gaan

Het gebeurt regelmatig dat producteigenaren een product offline halen. De reden daarvoor is vaak dat ze onvoldoende verkopen draaien om de kosten die ze hebben als verkopende partij aan PayPro rendabel te krijgen.

Houdt hiermee rekening als je een product gaat promoten.

Dit is overigens een tip voor iedere affiliate marketeer: pin je nooit vast op een product, omdat het zo offline kan gaan en je dan je strategie moet veranderen.

Een oplossing hiervoor is een affiliate website op te bouwen waarbij je verschillende producten promoot.

Promoot alleen producten die al een PayPro score hebben

Als een product een PayPro score heeft, weet je dat het een product is dat verkoopt. Want je kunt ieder product promoten, maar als het product een score van nul heeft, wordt het lastig om er geld aan te verdienen.

Dus bespaar je moeite en energie en promoot alleen producten die zich hebben bewezen. Hierdoor ben je een stuk dichter bij je doel: geld verdienen met affiliate marketing.

Al heeft het product een score van 21, het kan zichzelf dan verkopen.

Promoot alleen producten die al een PayPro score hebben

Focus op helpen, niet op verkopen

Het is natuurlijk aantrekkelijk om nu te denken: ik ga nu overal mijn affiliate links plaatsen om superveel commissies binnen te slepen.

Ik snap deze gedachte, het is echter niet slim. Omdat een bezoeker zich opgejaagd voelt in plaats van geholpen en verlaat daarom je website, terwijl hij eerder geneigd is om te drukken op bijvoorbeeld een knop als je hem maximaal probeert te helpen.

Kortom: verander je mindset van: ik wil nu geld verdienen, naar: ik wil mensen zo goed mogelijk helpen.

Check of je mag adverteren

Adverteren op een bepaald zoekwoord, bijvoorbeeld Freds bouwtekeningen review kan lucratief zijn. Hierin schuilt echter ook een risico, de verkopende partij wil dit vaak niet, en als je het dan toch doet zonder toestemming, kun je worden uitgesloten als affiliate.

Bekijk dus eerst in de voorwaarden of je mag adverteren, zo voorkom je een hoop gedoe en kun je bouwen aan een strategie die steeds waardevoller wordt op de lange termijn.

Blijf doorgaan

PayPro is dus geen affiliate netwerk waarmee je snel rijk wordt. Sterker nog: het kan een hele tijd duren voordat je je eerste commissie hebt gescoord.

Houd er daarom rekening mee dat het best lang kan duren en dat je alleen succes gaat krijgen als je doorzet.

Met andere woorden: never give up, en blijf content plaatsen.

Meld je aan en promoot vandaag je eerste product

Ik hoop dat je door deze blog de kracht van PayPro inziet. Je kunt de 7,50 zien als een nadeel, of als motivatie om dit bedrag in een keer terug te verdienen met winst.

Want als je de Affiliate Marketing Revolutie succesvol promoot, krijg je een commissie van 27,00. Vervolgens steek je 19,50 lekker in je zak. Min de 7,50 aanmeldkosten.

Waarschijnlijk verdien je dat bedrag niet met een uur werken bij je baas.

Laat deze mogelijkheid niet links liggen.

Verder lezen?

Over mij

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *