Beginnen als affiliate

Wie is Nicole van Roekel, en wat kun je van haar leren? (+cursus)

Een Nederlandse molen aan het water

Table of Contents

Nicole van Roekel is een van de bekendste gezichten in de Nederlandse affiliate marketing wereld. Dit komt mede door haar cursus Succes met affiliate marketing ween het delen van inzichten op Instagram.

Je kunt hierdoor veel van Nicole van Roekel leren over affiliate marketing, ondernemen en het actief zijn op social media. Kortom: tijd voor een verdiepende blog over deze ondernemer.

Zoekmachineoptimalisatie

Met dit werk begon Nicole als freelancer. Ze hielp andere bedrijven om hoger te scoren in Google door hun SEO-strategie onder de loep te nemen. Door de succesverhalen kwam ze in contact met multinationals als Jumbo en Nestlé. Voor deze bedrijven optimaliseerde ze hun campagnes waardoor de zin Hallo Jumbo nu een groter publiek bereikt.

Wie zoveel kennis vergaart over de zoekmachines voor je te laten werken, maakt vroeg of laat de overstap naar affiliate marketing.

Affiliate marketing bestaat voor het grotendeels uit het trekken van bezoekers uit de zoekmachines, die vervolgens klikken op jouw affiliate link.

Wanneer je de principes van dit spelletje kent, wordt het gemakkelijk om daarmee geld te verdienen. Eerst hielp Nicole nog andere bedrijven met hun affiliate campagnes voordat ze besloot om zelf commissies te gaan sprokkelen. Dit mondde uit in een groot succes – ze haalt immers maandelijks bijna een fulltime inkomen uit haar affiliate websites. Deze inkomstenlijn gaat alleen maar groeien.

SEA en SEO diensten

Kom je op deze blog omdat je Nicole wilt inhuren voor een SEA of SEO klus? Dat kan. Ik denk zelfs dat dit een hele goede keuze is. Als je als freelancer mag samenwerken met bijvoorbeeld Jumbo heb je wel wat in je mars. Lees hier de ervaringen van deze bedrijven met het freelancewerk van Nicole.

Ik kon helaas geen informatie vinden over de tarieven die Nicole hanteert voor een opdracht. Hiervoor zou je zelf contact moeten opnemen.

Een voorbeeld voor elke freelancer

Ik zeg bewust freelancer. Want deze doelgroep heeft door de jaren heen ongelofelijk veel kennis opgebouwd over een bepaald onderwerp en dat verkoopt met het verdienmodel uurtje factuurtje. Dit is ontzettend jammer, omdat er zoveel meer valt te halen uit deze expertise. Ga bijvoorbeeld bloggen over je passie. Als je een freelancer bent die veel weet over SEO kun je daarmee jaren geld verdienen dankzij een blog waarin enkele affiliate links van je staan.

Terwijl je doorgaat met het optimaliseren van je website(s) is het slechts een kwestie van tijd voordat je afscheid kan nemen van je bestaan als freelancer en volledig kan genieten van een passief inkomen.

Laat het nieuwste project van Nicole van Roekel daarvoor een inspiratiebron zijn

Succes Met Affiliate Marketing

Op deze website deelt ze tips over affiliate marketing, bijvoorbeeld hoe je ChatGPT kunt gebruiken en kun je een cursus volgen. Ik kom straks terug op de cursus. Eerst vertel ik wat je kan leren van haar gratis content.

Blogs en Instagram

Toen ik begon met affiliate marketing had ik graag de blogs van Nicole en Insta posts gelezen. Omdat ze je een realistisch beeld geven van de mogelijkheden. affiliate marketing is geen verdienmodel waarmee je snel rijk wordt, maar als het eenmaal loopt, is het een geweldige manier om een passief inkomen te realiseren.

Toch bestaat helaas het beeld dat je morgen al een auto van Brinks kan huren om je dikke winst op te halen bij de bank. Elke succesvolle affiliate marketeer heeft hard moeten werken om er goed van te kunnen leven, ook Jacko Meijaard, de meest succesvolle affiliate marketeer.

Wat kan ik leren van de blogs?

Wat je uit affiliate marketing kan halen. Ook al ben je nog een beginner – de blogs geven je een goede kijk op de kansen die voor je liggen. Denk aan het interview met Jari Dolhem, die een website heeft in een echte niche. Hij is hiermee het voorbeeld dat je met elk idee duizenden euro’s per maand kan verdienen. Het enige wat je moet doen is er tijd insteken en de content blijven verbeteren.

Maar dit is toch geen probleem als het jouw passie is en er gemakkelijk uren over kan schrijven?

Volgen op Instagram

Nicole zit ook op Instagram waar ze regelmatig nieuwe posts plaats over affiliate marketing. Hierin bespreekt ze de nieuwe ontwikkelingen, behaalde resultaten en strategieën.

Het is de beste manier om je kennis over affiliate marketing te vergroten. Je scrolt waarschijnlijk toch hele uren dagelijks op social media. Doe er dan wat nuttigs mee. 😜

Waarom affiliate marketing ook voor jou werkt

Ik ben ervan overtuigt dat iedereen met affiliate marketing kan beginnen er succesvol mee kan worden.

De prestaties van succesvolle affiliate marketeers bewijzen dat keer op keer. Het succes schuilt namelijk in drie dingen.

  • Het uitzoeken van een goede niche
  • Het schrijven van content
  • Doorzettingsvermogen

Het uitzoeken van een niche is niet moeilijk. Doe onderzoek, kijk of je er commissies mee kan verdienen en of het een onderwerp is waarover je nog jaren kan schrijven.

Dit geldt haast voor elk onderwerp.

Het schrijven content is niet tijdrovend. Je hebt binnen een paar uurtjes een blog geschreven. De regel om een succesvolle blog op te bouwen, is minimaal 1 keer per week een nieuw artikel te plaatsen. Je hebt hiervoor de tijd. Ontzettend druk zijn is een bagger excuus.

Doorzettingsvermogen is nodig – succes is een traag proces. Om het maximale te halen uit een affiliate project moet je continu doorzetten. Gelukkig is doorzettingsvermogen te trainen.

Waarom moet ik de cursus van Nicole volgen?

Omdat het de ideale kennismaking is met affiliate marketing. Je leert immers over:

  • Wat je kunt bereiken met dit verdienmodel
  • Hoe je aan affiliate links komt
  • Wat ervoor nodig is om een affiliate website te bouwen en te optimaliseren

Na het volgen van deze cursus voor 99,00 ben je klaar om een passief inkomen te creëren en het ieder jaar te vergroten.

Klinkt dat nu nog als een sprookje?

Besef dan dat het dichterbij dan ooit is.

Bovendien vind ik de cursus van Nicole de beste in de afffiliate scene.

Laat deze kans niet lopen, jij kan er ook schitterende resultaten uithalen.

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *