Maakt concurrentie uit voor affiliate marketing?

Twee rivalen zijn klaar om tegen elkaar te schermen

Table of Contents

Nee. Je krijgt wel te maken concurrentie in iedere niche waardoor het langer kan duren voordat je geld verdient en hoog scoort in de zoekmachines.

Dit maakt niet uit omdat affiliate marketing een business is voor de lange termijn. Je hoeft alleen consistent te zijn en goede blogs schrijven om uiteindelijk er een succes van te maken.

Samenvatting

Je ontkomt niet aan concurrentie als je doet aan affiliate marketing. Dit is niet erg, omdat concurrentie ook aangeeft dat er geld valt te verdienen. En: als je niet opgeeft, zul je uiteindelijk je concurrenten gaan verslaan, omdat ze het niet kunnen volhouden.

Moet ik dan mijn concurrenten negeren?

Nee, lees hun blogs om te leren hoe je betere blogs kunt schrijven.

Hoe kan ik sneller geld verdienen ondanks de concurrentie?

Dit zou je kunnen doen door te adverteren. Dit is echter geen goede strategie richting de toekomst, omdat je dan steeds moet betalen, terwijl scoren in Google met organische zoekresultaten niets kost en duurzaam is. Kortom: er bestaan geen shortcuts, geduld is een vereiste.

Kan ik content van mijn concurrenten kopiëren?

Doe dit niet. Als Google dit namelijk ziet, krijg je een penalty waarmee je website een tijd minder/geen bezoekers krijgt. Ga altijd voor unieke content.

Andere kennisbank artikelen:

Over mij

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *