Beginnen als affiliate

Is Paypro gratis?

Een transactie

Table of Contents

PayPro was altijd gratis voor affiliates, maar sinds kort moet je als Affiliate 7,50 betalen om je aan te melden bij PayPro.

Terwijl je je gratis kan aanmelden voor de andere affiliate netwerken.

Laat je echter niet door deze verandering je ervan weerhouden om lid te worden van PayPro, want je kunt er digitale producten verkopen die goed worden verkocht, zoals de Affiliate Marketing Revolutie.

Waarom zou ik me aanmelden bij PayPro, Plug&Play is toch beter?

Het klopt dat het aanbod van Plug&Play groter wordt, toch denk ik dat het ook slim is om je ook aan te melden bij PayPro. Je kunt immers meteen een campagne promoten zonder eerst te moeten wachten op goedkeuring van de verkopende partij.

Zo kun je meteen geld verdienen

Samenvatting

PayPro is een van de beste affiliate netwerken door een breed aanbod en producten die goed converteren.

Wat voor producten zijn er op PayPro?

Alleen digitale, lees; e-books en cursussen.

Moet ik me aanmelden bij PayPro?

Ja, er zijn ook namelijk kansen voor jou om via PayPro een aantrekkelijke commissie te scoren.

Waar kan ik meer leren over PayPro?

Dat kan op deze pagina.

Andere Kennisbank artikelen

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *