Geld verdienen met affiliate marketing: gebruik deze 12 geboden

een kist met geld

Table of Contents

Geld verdienen met affiliate marketing is een heerlijk gevoel, dat ik jou ook graag gun. Bovendien kun je er vandaag al mee beginnen. En deze 12 geboden helpen je daarbij.

Wat je gaat leren

Hoe je kunt geld verdienen met affiliate marketing, en welke gewoontes daarbij horen. Want van goede gewoontes komen goede resultaten, anders gezegd: veel commissies.

via GIPHY

Wat is een gebod?

Een gebod is een levensregel, die voornamelijk door religieuze mensen wordt nageleefd. Een gebod is dan bijvoorbeeld: heb uw naasten lief. Geboden helpen ook met een online business, want als je de juiste dingen komen daar de juiste resultaten uit voort.

Hetzelfde geldt overigens eveneens omgekeerd. Je wilt geld verdienen met affiliate marketing, dan zorgen de levensregels ervoor dat je de juiste dingen doet en blijft doen.

Ook beginnen met geld verdienen als affiliate?

Volg dan de Affiliate Marketing Revolutie voor 47,00. Ik heb dankzij deze cursus geleerd hoe ik commissies kan scoren. Ik weet zeker dat jij ook door de lessen meer gaat verdienen.

1: onderneem actie

Blijf niet te veel nadenken over wat er allemaal kan misgaan, maar neem daarentegen actie. Een kleine stap door een domeinnaam te registreren is al voldoende. Je moet niet stil blijven zitten, maar in de benen komen. Zo kun je bovendien sneller je eerste commissie scoren.

Vind je het lastig om verdere stappen te zetten? Ik leg je in een andere blog uit hoe je ook kunt beginnen met affiliate marketing.

2: schrijf, schrijf, schrijf

Het liefst elke dag. Dit is namelijk het recept om een goede blogger te worden en daarmee geld te verdienen met affiliate marketing. Je hoeft niet iedere dag een blog te schrijven. Wat overigens wel een goed idee is. (Een keer in de week is voldoende).

Wat je wel elke dag kunt doen, is:

 • Een CTA schrijven over een nieuw product
 • Geschreven blogs aanvullen of herschrijven
 • Een e-maillijst optuigen, check deze gave video waarom jij dit ook moet doen
 • De over ons/mij pagina upgraden
 • En ik kan zo wel doorgaan.

Dit lijken allemaal niet veel zeggende handelingen. Maar ze helpen om je website te laten stijgen in de zoekmachines. Ze zijn dus goud waard en helpen jou om je schrijfstijl vooruit te boosten.

3: promoot alleen producten die bij je passen

Het is natuurlijk verleidelijk om aan high ticket affiliate marketing te doen, doordat je dan wederkerende commissies ontvangt. Maar als je niks hebt met bijvoorbeeld software wordt het moeilijk om daar over te blijven schrijven. En lezers hebben snel genoeg door dat je passie hier niet ligt. Ze zullen vervolgens je blogs minder lang lezen en daardoor zakken je blogs in de zoekresultaten.

Anderzijds bereik je veel meer als je schrijft over iets waar je hart echt ligt. Dus doe dat en het geld zwemt dan je kant op.

4: leer over SEO

Met SEO heb je een krachtig wapen in handen, omdat je dan dagelijks duizenden mensen naar je blogs kan toetrekken. SEO is tevens niet moeilijk. Je moet alleen een paar handelingen verrichten om je online zichtbaarheid te vergroten. Er lopen veel experts rond in SEO-land, maar de grootste kenners zijn die van de IMU, en die helpen je graag om alles over SEO te weten te komen met hun gratis e-book.

verdiep je als affiliate marketeer in seo voor meer succes

5: Laat je scholen door YouTube

Je hoeft geen studie economie meer te volgen om een bedrijf op te starten. Want op YouTube leggen succesvolle mensen in gratis video’s uit hoe ze een bepaald punt hebben bereikt en hoe jij hetzelfde kunt doen. Top toch?

Kijk daarom iedere dag een YouTube video, en dan heb ik het over niet over liggend in je bed. Maar achter je bureau en met nieuwsgierigheid aantekeningen te zitten maken.

Deze YouTube kanalen zijn een aanrader om vandaag al een video van te kijken:

 1.  Iman Gadzhi
 2. Ali Abdaal
 3. Income School
 4. Adam Enfroy

Het leuke is aan YouTube: je leert nog veel meer kanalen kennen die je inspireren.

via GIPHY

6: wees altijd leergierig

Je kunt iedere dag zoveel nieuws leren, waardoor geld verdienen met affiliate marketing nog makkelijker wordt.

En de kennis ligt eigenlijk op straat. Zoek maar eens bijvoorbeeld op YouTube en Instagram naar affiliate marketing en je leert meteen zoveel bij. Met een leergierige houding ontwikkel je steeds een betere strategie en ik hoef je niet te vertellen wat dat betekent voor je inkomsten, toch?

Leergierig is dus de motor voor succes.

Richard Whately zei het grappig;

Iemand iets proberen te leren die niet leergierig is, is als een akker inzaaien zonder het eerst te ploegen.

7: Creëer goede gewoontes

We leven allemaal op de automatische piloot: de een ploft iedere avond lekker op de bank na het werk, terwijl de ander nog een rondje gaat hardlopen. De laatste gewoonte is het slimst, omdat daar het meeste uit voortkomt.

De hardloper zal:

 • Sterkere spieren kweken
 • Fitter worden
 • Meer energie krijgen

En de bankligger wordt alleen maar luier. Een gewoonte van veel affiliate marketeers is: vroeg opstaan om aan hun business te werken. Dan heb ik het over 5 uur in de morgen.

En opstaan rond dit tijdstip heeft aantrekkelijke voordelen, die jou ook helpen om meer uit je dag te halen.

Maar er zijn meer goede gewoontes voor een succesvol leven.

8: werk aan je gedachten

Je gedachten zijn de beste tool die je hebt. Ik zal dit principe uitleggen aan de hand van twee voorbeelden Theo en Sjaak die beiden geld willen verdienen met affiliate marketing.

Theo begint met grote ideeën met het maken van een affiliate website maar stopt ermee omdat er nog geen geld binnenkomt. Hij denkt: ik heb weer iets gedaan dat mislukt, laat ik maar stoppen.

Het project van Sjaak kent dezelfde resultaten, alleen weigert Sjaak om op te geven. Hij droomt nu al drie maanden van een passief inkomen en hij moet en zal dit gaan bereiken. Hij weet dat het slim is om positief te zijn, dus noteert hij alle negatieve gedachten in een schriftje. Hij bereikt daarna zijn droominkomen van 10K per maand.

Zijn gedachten hebben hierbij geholpen; hij dacht positief en kreeg daardoor ook positieve resultaten.

Kortom: het maakt dus heel veel uit hoe je denkt.

Dit wordt in de volksmond de wet van de aantrekkingskracht genoemd. Wees hiervan je bewust en je gaat meer succes boeken met affiliate marketing.

Jacko Meijaard (de beste affiliate marketeer van de Lage Landen) werkt aan zijn gedachten door iedere avond het boekje Zoals een Mens Denkt te lezen.

9: haal motivatie en inspiratie uit de succesverhalen van anderen

Affiliate marketing is niet makkelijk. Toch zijn er meerdere mensen die nu dagelijks 10.000 euro per maand verdienen. Een heerlijk bedrag. Sommige van die mensen delen hun expertise op hun websites. Jij kunt hun tips zo overnemen en toevoegen aan je eigen strategie. Verder zijn ze bereid om je te helpen. Met andere woorden: leer deze twee succesvolle affiliate marketeers kennen.

10: herinner constant jouw why

The Why is bedacht door Simon Sinek. Hij stelde vast dat succesvolle mensen succes hadden door een grote intrinsieke motivatie. Hiermee gingen ze constant door en gaven ze nooit op. Simon Sinek laat zien wat er dan gebeurt.

Denk elke dag aan jouw why om geld te verdienen met affiliate marketing. Dat kan zijn:

 • Financiële vrijheid
 • Een passief inkomen
 • Schrijven over je favoriete onderwerpen

Denk daaraan en je kans op succes stijgt meteen.

11: wees consistent

Dit is de belangrijkste tip die ik voor je heb, want door consistent te zijn, bouw je een autoriteit website.

Stel je schrijft iedere week een blog, dan heb je aan het einde van het jaar 52 blogs. Je krijgt vervolgens bezoekers die klikken op je affiliate link en geld opleveren. Leer hieronder hoe je consistent wordt en makkelijker je doelen bereikt.

12: koop de Affiliate Marketing Revolutie

Als je echt succesvol wilt worden met affiliate marketing moet je deze cursus bestellen. Je krijgt dan de beste informatie, ontmoet andere affiliate marketeers en kunt werken aan je mindset.

Samenvatting

Het bereiken van doelen komt niet uit de lucht vallen. Ze worden behaald doordat je ernaartoe werkte met goede gewoontes. Leer daarom goede gewoontes aan om jouw doelen te bereiken.

Hoeveel kan ik verdienen met affiliate marketing?

De verdiensten lopen uiteen van 0 tot 100.00. Dit hangt af van je werklust en doorzettingsvermogen.

Hoelang duurt het totdat ik geld ga verdienen?

Houd rekening met 3 maanden tot een jaar.

Wat is de beste niche om mee te beginnen?

Dit hangt af van je interesses. Lees hier meer over waarom je interesses moeten aansluiten bij een niche.

Verder lezen:

Over mij

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *