Dit is de beste affiliate marketing cursus

Dit is de beste affiliate marketing cursus

Table of Contents

In een andere blog, besprak ik al het aanbod van drie affiliate marketing cursussen. Daarnaast wil ik in deze blog bespreken welke de beste is.

Waarom het belangrijk is om te weten wat de beste affiliate marketing cursus is

Het slimst is om een cursus te volgen als je wilt starten met affiliate marketing, want dan leer je hoe het moet en hoe je geld kunt verdienen.

Als je dat niet doet, duurt het in de meeste gevallen een stuk langer voordat je je eerste commissie verdiend.

Zeg eens eerlijk: jij wilt toch ook al het liefst morgen je eerste online euro binnen harken?

De dingen die daarvoor nodig zijn, leer je in een cursus. Dus is het toch wel handig om er een te volgen.

Welke cursus moet ik dan volgen?

Ik houd je niet langer in spanning: de beste cursus om te volgen is: Succes met affiliate marketing van Nicole van Roekel. (kost 99,00) Bekijk de video hieronder om kennis met de cursus te maken.

Want Nicole van Roekel weet alles over SEO, het middel waarmee jij een passief inkomen gaat genereren.

Wat is SEO ook alweer?

Het staat voor Search Engine Optimization. Dat betekent het schrijven van blogs die Google wil vertonen in hun zoekresultaten.

Als je slim bent, ga je een website bouwen. Je moet echter wel geduld hebben, omdat je met een website niet meteen geld verdient, in tegenstelling tot social media. Een website is echter wel een blijvende geldmachine voor je doordat je vandaag commissies kunt pakken met een artikel dat je eerder schreef. Dit kan nooit met social media. Daarom is een eigen website zo belangrijk.

Nicole van Roekel helpt daarnaast ook andere bedrijven met hun SEO, denk aan Jumbo en HEMA. Grote jongens. Lees hier meer over het freelance werk van Nicole. Als ze aan deze jongens uitlegt hoe ze duizenden bezoekers kunnen trekken, kan ze jou ook zeker helpen om gelijke aantallen te behalen.

Dan kom je vanzelf op het punt dat je duizenden euro’s gaat verdienen en kan leven van affiliate marketing.

Ze heeft haar strepen ook verdiend als affiliate. Dat lees je in twee casestudy’s.

Helaas verkopen sommige ondernemers cursussen over een verdienmodel waarmee ze zelf amper iets verdienen. Dit geldt gelukkig niet voor de SEO-specialist, Nicole maakte verschillende websites in diverse niches die haar passieve inkomsten opleveren.

Een van die websites is Kindcadeautips.nl. Neem alvast een kijkje op deze website maar ga niks kopiëren. Dit vindt Google niet zo leuk en geeft daarom een straf aan je website in de vorm van lagere rankings.

Laat je daarentegen inspireren door bijvoorbeeld het design, de lengte van de blogs en de indeling van de pagina’s.

Wat ga ik leren van Nicole van Roekel?

Je leert wat de fundamenten zijn voor een succesvolle affiliate business. Nicole heeft hiervoor haar cursus opgedeeld in 4 delen.

Het eerste deel: wat is affiliate marketing?

Je leert wat alle affiliate begrippen inhouden en wat goedlopende affiliate websites zijn, daar zit er een bij van haar zelf (wat een baas 😎). Nicole legt daarbij ook uit hoe mensen op verschillende manieren geld verdienen met affiliate marketing.

Het tweede deel: affiliate netwerken

Je kunt pas geld verdienen nadat je je hebt aangemeld bij een affiliate netwerk. Een affiliate netwerk is een online plek waar affiliates zich kunnen aanmelden voor een affiliate programma om daarna de producten te promoten. PayPro is bijvoorbeeld een affiliate netwerk. Het aantal affiliate netwerken is alleen best fors waardoor het goed is om te weten waar je je moet aanmelden om bepaalde producten te promoten.

Klik hier om erachter te komen wat het beste affiliate programma is

Het derde deel: het bouwen van een affiliate website

Dit is het belangrijkste deel, omdat je content nodig hebt om te gaan ranken in Google. Maar eerst bepaal je het onderwerp van je website door te kijken naar je interesses en het doen van zoekwoordenonderzoek.

Vervolgens schrijf je teksten die je doelgroep wilt lezen.

Ben je niet zo goed in schrijven? Maakt niet uit. Nicole geeft je basisvoorwaarden voor een goede tekst, zo worden je blogs gelezen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan schrijven!

Handig om te weten: je leert ook volledig hoe je een website maakt. Ook als je een echte leek bent op het gebied van websites maken.

Vierde deel: optimaliseren

Op dit onderdeel onderscheidt Nicole zich van de rest, omdat ze de diepte in gaat over het optimaliseren van je website door aan te geven wat je moet doen om de juiste personen op je website te laten komen, hoe je linkbuilding en conversieoptimalisatie toepast.

Deze methodes lijken nu nog een ver van je bed show, maar je zult ze snel eigen maken door de tips van Nicole.

Je moet je affiliate website steeds optimaliseren.

En nadat je je alle stappen hebt doorlopen, is het slechts een kwestie van tijd voordat de eerste €€€ binnenstromen. (Ik spreek uit eigen ervaring)

Waarom is dit de beste affiliate marketing cursus?

Omdat je als beginner leert wat nodig is om succesvol te worden. Dit leer je zeker ook in andere cursussen. Maar je wordt in deze cursus echt meegenomen langs alle tips, tools, methodieken en plugins. Je krijgt zelfs korting op een affiliate plugin. Hier kom ik later op terug.

Kortom: Het is een inkijkje in een bedrijf dat succesvol is door strategieën uit te voeren die je eenvoudig overneemt.

Mag jij raden wat daaruit voortkomt. 😊

Een samenvatting: de inhoud van deze cursus

De inhoud is kort en bondig, en dat is juist goed. Meer heb je niet nodig om succesvol te worden als je de juiste informatie krijgt.

De inhoud bestaat uit:

  • Luisteren naar haar eigen successen, die inspirerend zijn
  • Uitlegvideo’s over handige netwerken en affiliate plugins
  • Uitlegvideo’s over linkbuilding, zoekwoordenonderzoek en het schrijven van teksten
  • 10% korting op affiliate held, een van de beste affiliate tools
  • Toegang tot alle updates

Meer heb je niet nodig om een succesvolle affiliate te worden

Wat zeiden andere affiliates over deze cursus

Meer dan 175 mensen volgden de succes met affiliate marketing cursus. Uit een overzicht op Trustpilot blijkt dat ze gemiddeld de cursus 4,5 sterren geven. Wat echt een hoge score is.

Een andere affiliate zei over de cursus:

Super waardevolle affiliate cursus

In deze affiliate cursus komt echt alles aan bod om je eigen affiliate website op te zetten. De cursus is logisch opgebouwd en Nicole weet haar kennis op een goede manier over te brengen. Dankzij haar cursus heb ik inmiddels mijn eerste euro’s verdiend met mijn eigen affiliate links. Ik zou deze cursus aan iedereen aanraden die meer wilt leren over affiliate en/of een eigen affiliate website wilt opzetten.

Lees hier alle reviews

Mijn advies aan jou

Ik raad je aan om de Succes met affiliate marketing cursus vandaag nog te volgen voor 99,00. Dit is namelijk je beste kans om de leren hoe je maximale resultaten haalt uit een affiliate website.

Meer over affiliate marketing;

Over mij

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *