Beginnen met affiliate marketing: stap voor stap uitgelegd

de banner voor de blog beginnen met affiliate marketing

Table of Contents

Beginnen met affiliate marketing, dat kan jij vandaag al doen zoals zovelen. Maar weinigen worden vervolgens echt succesvol met dit verdienmodel. In mijn ogen is dat omdat ze het verkeerd aanpakken. Want de affiliates die wel succesvol zijn, doen over het algemeen dezelfde dingen, maar dan op een andere manier.

Toegegeven, ik heb zelf ook veel fouten gemaakt en daarnaast heb ik de grote jongens en meisjes onder ons geobserveerd, met als gevolg dat ik nu jou kan vertellen met wat voor aanpak je wel slaagt.

📝 laatste update: 6-11-2023

Wat is affiliate marketing ook alweer?

Affiliate marketing is het promoten van producten van andere bedrijven inruil voor een commissie. Dus als je helemaal gek bent van iPhones kun je de iPhones van Coolblue promoten. Als dan vervolgens mensen jouw blog lezen over onder andere de beste iPhone en klikken op je affiliate link (deze link geeft aan dat jij de klant hebt doorverwezen) krijg je een commissie. Je kunt je dus aanmelden voor het partnerprogramma van Coolblue en van vele andere bedrijven. Het partnerprogramma van Bol.com is het populairst onder Nederlands affiliates.

via GIPHY

Waarom beginnen met affiliate marketing altijd een goed idee is

Waarschijnlijk ben je op zoek naar manieren om online geld te verdienen en dacht je bij affiliate marketing: hey, dat is een mooi verdienmodel, want ik hoef geen voorraad bij te houden, klantenservice te doen of pakketjes te brengen naar het postkantoor. Klopt allemaal. Daar staat tegenover dat je andere dingen die een verkoper op Bol.com niet hoeft te doen wel moet doen en ook goed moet doen om uiteindelijk geld te verdienen. Dit is geen ontmoediging, maar een reminder. Wees je ervan bewust dat je niet snel rijk zult worden. Je kunt daarentegen wel rijk worden, dat laat bijvoorbeeld Jacko Meijaard zien. Maar hij pakt het ook aan op de juiste manier.

Wat is de juiste manier?

De juiste manier bestaat uit deze aspecten:

 • Daadwerkelijk van start gaan
 • Een niche uitzoeken
 • Het promoten van de juiste producten
 • Een plan
 • Consistentie
 • Lerend vermogen
 • Doorzettingsvermogen
 • Nieuwsgierigheid
 • Kennis van seo
 • Waardevolle content
 • Voorbeelden
 • Denk groot
 • Website opstarten
 • Motivatie
 • Leren van de beste affiliate

Daadwerkelijk van start gaan

Fantaseren over iets is natuurlijk erg leuk. Het kost geen moeite, tijd of geld en je kunt het altijd doen. Je zet echter hierdoor geen stappen vooruit, waardoor deze droom vroeg of laat uit elkaar valt. Vrienden van me hadden het jarenlang over emigreren naar Noorwegen. Ze vonden het een fantastisch land, gingen er iedere jaar heen op vakantie en spraken de taal al best goed. Nu zitten ze nog steeds in Nederland, doordat ze zich nu te oud vinden om de stap nog te zetten. Kortom: ergens over praten is leuk, maar actie ondernemen is een tweede.

De schrijver Mark Twain schreef:

Over twintig jaar zul je meer spijt hebben van de dingen die je niet deed dan van wat je wel gedaan hebt. Dus gooi de trossen los. Zeil de veilige haven uit. Vang de passaatwind in je zeilen. Onderzoek. Droom. Ontdek.

Stel dat je vandaag begint met affiliate marketing, dan is de kans erg groot dat je over twintig jaar miljonair bent.

Dit is eigenlijk heel logisch: in de eerste jaren als affiliate marketeer ben je vooral aan het leren en leg je de basis voor je toekomstige bedrijf. Daarna gaat het hard.

Alleen stoppen de meeste affiliates al met hun business na de eerste tegenslag, terwijl er een forse beloning op ze wacht. Ze moeten alleen nog jaren blijven doorgaan.

Dit vinden mensen lastig, omdat ze nu resultaten willen hebben, veel geld willen verdienen en financieel onafhankelijk zijn. Deze dingen bereik je simpelweg niet morgen al. Zulke dingen komen tot stand door een hockeystickeffect.

Alle succesvolle affiliates vonden het eerst een moeilijk verdienmodel voordat ze goed geld gingen verdienen.

Toch denken de meeste mensen hier niet over na. Ze denken: ach, het komt wel goed. Ik begin gewoon en dan komen de bezoekers en commissies vanzelf wel. Doe dit niet. Dit gaat bijna altijd mis. Zet dan eerst een kleiner stapje door bijvoorbeeld een domeinnaam te registeren en daarna te kijken naar slimme vervolgstappen.

Kortom: onderneem actie maar niet als een kip zonder kop. 😉

Je hoeft trouwens ook niet heel slim te zijn om succesvol te worden met affiliate marketing. Een goede strategie is de enige vereiste en daarvoor hoef je geen studie gevolgd te hebben.

Een niche uitzoeken

Een niche uitzoeken is de belangrijkste keuze die je moet maken. Een niche is het aanspreken van mensen met bijvoorbeeld dezelfde interesse waardoor je een gerichte doelgroep hebt.

Het mooiste voorbeeld daarvoor is persoonlijke ontwikkeling. In deze niche heb je talloze subniches, zoals:

 • Zelfvertrouwen
 • Yoga
 • Mindfulness
 • Positiever denken

Er is haast niemand meteen geïnteresseerd in al deze onderwerpen, dus is het slim om je te richten op een onderwerp om alleen te schrijven voor bijvoorbeeld mensen die beter willen worden in yoga. Edit: dit kan wel. Begin dan eerst met blogs te schrijven over bijvoorbeeld de sterkste mindset.

Een niche is bovendien grenzeloos, aangezien er altijd wel iets is om over te schrijven.

En met een keuze voor een niche kun je makkelijker een mailinglijst opbouwen, een kennisbank uiteenzetten en blogs schrijven. Je doelgroep weet dan meteen waar je het over hebt en is daarin geïnteresseerd.

Door bewust een niche uit te kiezen, heb je een stuk minder last van concurrentie en weet Google eerder waar je website overgaat.

Kies daarnaast een niche uit waar je niet over uitgesproken raakt. Omdat je steeds weer moet plaatsnemen achter je schrijftafel om een artikel te schrijven en dan is het wel fijn dat je er enthousiast van wordt in plaats van verveeld vanwege het onderwerp waar je op uitgekeken bent of eigenlijk niets meehebt.

Dit merken je lezers, dus schrijf alleen over dingen die je oprecht boeien.

Het promoten van de juiste producten

Het is jouw doel om geld te verdienen met affiliate marketing. Het liefst word je gigantisch rijk. Heerlijk.

Het promoten van de juiste producten brengt de rijkdom het snelst.

Laat ik eerst zeggen dat er geen onjuist of slecht product bestaat. Wat wel bestaat zijn producten die minder opleveren.

 • Als je een cursus promoot, krijg je gemiddeld 20 euro aan commissie
 • Als je een product van Bol.com promoot, krijg je gemiddeld 2 euro aan commissie

Een verschil van 18 euro.

Je haalt een fulltime inkomen uit affiliate marketing wanneer een grote groep mensen op jouw link drukt en het product koopt.

 • Als 100 mensen een product kopen waarmee je een commissie krijgt van 2 euro houd je daar 200 euro aan over.
 • Als 100 mensen een product kopen waarmee je een commissie krijgt van 20 euro, houd je daar 2.000 aan over

Een groot verschil door een keuze.

De producten met een hoge commissie worden meestal high ticket affiliate marketing genoemd.

Hiermee wil ik niet zeggen dat je alleen maar producten moet promoten waarop een hoge commissie zit. Het gaat erom dat je de producten promoot waar je achter staat en het leuk vind. Dit komt geloofwaardiger over en is eenvoudiger om over te schrijven.

Maar let wel op dat er voldoende vraag naar is om iedere maand een paar honderd euro over te houden. Dat is immers een mooi beginbedrag. Daarna is het tijd om de horizon van je niche te vergroten. 🤑

En wanneer je met passie schrijft over een product zullen de verkopen stijgen. Met andere woorden: mensen weten feilloos of iets gemeend is of een ordinair verkoopraatje.

Een plan

een plan uitgeschreven op papier

Op school heb je vast weleens een plan moeten schrijven voor een opdracht. Dat gaan we nu niet doen. 😉

Wat we wel gaan doen, is bepalen welk onderwerp je wilt behandelen met je website en daar je aan vasthouden.

Doordat je je vasthoudt aan een onderwerp wordt het voor mensen een stuk makkelijker om te begrijpen waar je website over gaat.

Als je alle kanten opschiet, weet niemand meer waarom ze jouw blogs moeten lezen en hoe kunnen ze geholpen worden?

Het mag dan geen plan zijn dat in detail is uitgewerkt, je vindt hierdoor wel je steeds iets om te behandelen in je blogs.

Richt je op een onderwerp. Hiermee help je je bezoekers maximaal. Iemand die bijvoorbeeld wil starten met affiliate marketing is op dat moment niet geïnteresseerd in crypto.

Wees vervolgens ook trouw aan je onderwerp. Ook als je zonder inspiratie zit of het niet loopt zoals je had gehoopt.

Want dit gebeurt er als je dat doet.

Consistentie

Denk eens aan een doel dat je niet hebt gehaald, niet om je nu te plagen, maar om de kracht van consistentie aan te tonen.

Waarom had je dat doel niet behaald?

Omdat je niet consistent genoeg was.

Je stopte te vroeg, omdat je nog geen resultaten zag. Dit is de reden waarom de meerderheid niet succesvol wordt met affiliate marketing.

Je weet inmiddels dat als je lang genoeg doorgaat op een consistente manier, de resultaten dan vanzelf komen.

Wat is consistentie met affiliate marketing?

Je gaat je meeste bezoekers krijgen via Google. En Google is gek op websites die consistent geüpdatet worden met verse content. Ik vertel hier mee over onder het kopje seo.

Dus om succesvol te worden, zul je iedere week een artikel moeten schrijven of dat aan een ander overlaten.

In mijn optiek kun je pas aan uitbesteden denken als je zelf alle facetten van zoekmachineoptimalisatie snapt en daar gaat nog wel een tijd overheen. Dus is het devies: tikken maar op dat toetsenbord.

via GIPHY

Maar jij hebt ook wellicht een baan, gezin, vrienden en andere dingen die je moet doen. Dus is er weinig tijd om te schrijven.

Toch kun je je tijd nuttig gebruiken, ook als je nu denk van niet.

Je hebt elke dag een moment vrij. Dit kan zijn in de ochtend, avond of middag. Pik eens een vaste dag uit waarop je gaat schrijven en zeg tegen je huisgenoten dat ze je niet mogen storen.

Vervolgens focus je je en schrijf je op wat je wilt schrijven. Wedden dat je daarna nog tijd overhebt.

Als je een heel jaar op de vaste dag in de week een artikel typt en vervolgens publiceert, gaan er mooie dingen gebeuren in je business.

Welke dag wordt jouw schrijfdag?

Google ziet dan hoe goed je bezig en beloont je dan.

Lerend vermogen

Every master was once a beginner. Every pro was once an amateur.

Robin S. Sharma

Ook de grote jongens en meisjes waar je nu tegen opkijkt, wisten eens niets af van affiliate marketing.

Ze leerden steeds wat bij en werden daardoor een expert.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat je ook nog steeds dat niveau kan bereiken, als je maar bereid bent om te leren.

Je moet leren:

 • Hoe je een goede blog schrijft
 • Op welke manier je copywriting toe moet passen
 • Waar je een CTA-button plaatst
 • Hoe je een website opzet

Deze vaardigheden heb je nu nog niet onder de knie en dat geeft ook niet. Het enige wat je nu hoeft te doen is beginnen.

Want door te beginnen:

 • Leer je wat wel en niet werkt
 • Waar je sterke en zwakke punten liggen
 • Wat je bezoekers willen

En als je dat weet, probeer je iets anders en kijk je wat daaruit komt.

En dit doe je opnieuw en opnieuw. En dit lijkt misschien wel nutteloos, maar dat is het niet. Het is juist de training waarmee je een betere affiliate wordt. En terwijl dit proces plaatsvindt, groeit je website, stijgen de bezoekersaantallen en verdien je meer geld.

Beginnen met affiliate marketing betekent ook dat je je ontwikkelt en ook al levert het niet meteen grote bedragen op, je bent wel op weg om miljonair te worden.

Je moet dus alleen herhalen, herhalen en herhalen. En daarbij verbeteringen aanbrengen.

Ondertussen schrijf je betere blogs, weet je mensen beter te helpen en noteer je hogere inkomsten.

Hiervoor moet je wel bereid zijn om veel fouten te maken.

Maar een fout is pas een fout als je dat vindt. Je kan ook zeggen dit is een leermoment, en doordat ik leer, word ik beter.

Schrijf dus altijd door, herlees je geschreven blogs, herschrijf waar dat nodig is en voer dit proces oneindig door.

Zo verzamel je alle kennis die nodig is om een super affiliate te worden. (een super affiliate is iemand die meer dan 100.000 euro per maand verdiend. (Jacko Meijaard is bijvoorbeeld een super affiliate)

Hierbij zul je regelmatig frustraties voelen, maar weet: het is het waard om soms frustraties te hebben om daarna duizenden euro’s per maand te verdienen met affiliate marketing.

Nieuwsgierigheid

Als je gaat beginnen met affiliatie marketing sta je nog aan het begin: je kent nog niks, moet alles nog leren en hunkert naar je eerste verdiensten.

Daarom is het belangrijk om nieuwsgierig te zijn, want door nieuwsgierig te zijn, leer je makkelijker en sneller, waardoor je eerder geld gaat verdienen.

Gelukkig hoef je niet zoveel moeite te doen om informatie te vinden, Google en YouTube staan vol met informatie.

Dus zoek bijvoorbeeld iedere dag een paar minuten naar:

•             Een blog over affiliatie marketing dat je nog niet kende, heb je al eens gehoord van succesvoorhetoprapen.nl?

•             Een uitleg video waarin je iets onbekends hoort, zoals hoe je sneller kunt scoren in Google

•             Community waarin je je vragen kunt stellen

Abonneer je op het YouTube kanaal Boring Money. Deze content creator deelt nuttige tips, waarmee je steeds op nieuwe ideeën komt.

Daarnaast is er ook een andere nieuwsgierigheid die belangrijk is. Dit gaat over je eigen werk. Met andere woorden: herlees regelmatig je eerder geschreven blogs om te zien welke zinnen beter of anders kunnen, waar je kunt linken naar een andere website of video. Je zult vaak denken: dit zou ik nu heel anders schrijven. Dat is een teken dat je aan het groeien bent, gefeliciteerd. 😊

Maak regelmatig je oude content rijker, door bijvoorbeeld een alinea te herschrijven, een quote toe te voegen of te linken naar een artikel van jezelf of iemand anders. Google ziet dit en geeft je hiervoor hogere posities in de zoekresultaten. Kortom: je oude content is altijd een mogelijkheid om vooruitgang te boeken.

Kennis van SEO

SEO betekent het optimaliseren van je blogs zodat ze worden gevonden door Google. Vervolgens toont Google jouw blog in de zoekresultaten.

Hoe werkt SEO precies?

Ik wil met deze blog worden gevonden op de zoekterm beginnen met affiliatie marketing. Hiervoor plaats ik een paar keer in deze blog deze woorden op een natuurlijk manier, dus alleen als de woorden passen in een zin.

Dit doe jij vervolgens ook voor jouw blogs. Maar eerst gebruik je een zoekwoordentool om de beste zoekwoorden te vinden.

Ik raad je aan om hiervoor de tools Ubersuggest en Answertheplubic te gebruiken.

Bij Ubersuggest toets je een zoekwoord in en krijg je daarna relevante zoektermen inclusief hoe vaak erop gezocht wordt en concurrentiecijfer – hoe lager het cijfer is, hoe makkelijker het is om te ranken op een zoekwoord.

Bij Answerthepublic krijg je een overzicht aan onder andere vragen.

Als ik bijvoorbeeld affiliate marketing intypt, komt er de vraag te staan: wat is affiliate marketing? Dit kan ik vervolgens uitleggen waardoor mijn website nog completer wordt.

Zo werkt Ubersuggest
Zo werkt Ubersuggest

En dan is er nog een verschil in informatieve en koopgerichte zoekwoorden, een verschil wat uitmaakt of je veel of minder gaat verdienen met affiliate marketing.

Bij een informatief zoekwoord willen mensen geïnformeerd worden. Het is dan lastiger om een product te promoten, omdat ze eerst nog meer willen weten over een bepaald onderwerp. Een informatief zoekwoord is bijvoorbeeld: hoe kan ik leren haken.

Bij een koopgericht zoekwoord heeft iemand al besloten om te gaan kopen. Ze weten alleen nog niet wat en willen daarbij geholpen worden. Dit is een veel makkelijker groep om een product bij te promoten dan de eerste groep. Een voorbeeld van een koopgericht zoekwoord is: een cursus haken voor beginners.

Moet ik me nu alleen richten op koopgerichte zoekwoorden?

Nee. Jouw doelgroep telt ook mensen die eerst kennis willen maken met een onderwerp en zich daardoor eerst willen laten informeren.

Jacko Meijaard, de beste affiliate marketeer van Nederland, vertelde in de lotgenoten podcast dat 60% van zijn blogs gericht zijn op een koopgericht zoekwoord en 40% op een informatief zoekwoord.

Probeer om een koopgericht zoekwoord te vinden en de woorden kopen, vergelijken en beste toe te voegen aan een opdracht voor bijvoorbeeld Ubersuggest. Vervolgens krijg je suggesties die je eenvoudiger geld opleveren. Je lezer wil immers al gaan kopen.

Waardevolle content

Wanneer je wilt beginnen met affiliate marketing draait alles om het maken van waardevolle content. Waardevolle content is kortgezegd het zo goed mogelijk beantwoorden van iemands vraag en daarmee iemand zo goed mogelijk helpen.

Dat doe je door zo mogelijk aan een lezer uit te leggen hoe zijn/haar probleem kan worden opgelost, daarvoor bezoeken ze jouw blog.

Ik had het al over dat je een niche moet uitzoeken die goed bij je past. Dus je kan dan erg goed vertellen over de oplossing.

Vertel vervolgens gewoon hoe iemand een product of dienst kan gebruiken. En maak je niet druk over je schrijfstijl. Schrijven zoals je spreekt, is de beste manier om te gaan schrijven, omdat je lezer het dan altijd begrijpt.

Mensen lezen op het internet meer scannend dan als ze bijvoorbeeld een boek lezen. Hierom is het slim om korte zinnen te gebruiken.

Waardevolle content is verder rijk gevuld, dat betekent dat er afbeeldingen, videos en quotes bijgevoegd moeten worden om een blog aantrekkelijk te maken. Hierdoor lezen mensen langer jouw blogs, want ze bekijken een afbeelding, raken geïnspireerd door een quote en klikken een video aan.

Google denkt vervolgens: hey, deze meneer of mevrouw maakt content dat aanslaat, we geven hem een hogere positie in Google.

Tot slot geef ik je als tip mee om langere blogs te schrijven. Een blog van bijvoorbeeld 2000 woorden doet het vaak beter in Google dan een blog van 500 woorden.

Let op: dit betekent niet dat je voor iedere blog 2000 woorden moet gebruiken.

Gebruik zoveel woorden als je nodig hebt, maar minder woorden is altijd beter.

Wees dus waardevol door te linken naar andere websites en Google zal je belonen voor je behulpzame houding.

Maar waardevolle content maken betekent ook je meer verdiepen in een onderwerp. Dit doen succesvolle affiliate marketeers altijd, ze doen dus nooit een jantje-van-leiden. Je kunt ook je content met of laten maken door AI.

Waardevolle content maken is ook niet te veel verwijzen naar je affiliate link. Ik promoot bijvoorbeeld in dit artikel de Affiliate Marketing Revolutie, maar dat betekent niet dat ik vaak een Call to action plaats. Het gaat erom dat je mensen helpt.

Voorbeelden

Velen halen meer dan een fulltime inkomen uit affiliate marketing en zijn daarmee een ideaal voorbeeld voor jou, want ze zijn op het punt waarvan jij nu droomt, zoals 10.000 euro per maand verdienen.

Nu doen ze iets wat andere affiliates, die minder verdienen niet doen. Dus kun je van hen leren hoe je het spelletje het beste kunt spelen. Let op: wees geen copycat, dit vindt Google namelijk niet zo leuk en je kan daardoor een penalty krijgen.

Wat je wel kan doen, is kijken hoe ze bijvoorbeeld:

 • Hun websites hebben ingericht
 • Wat voor schrijfstijl ze hebben
 • Hoe ze een product promoten.

Ik raad je aan om eens te kijken naar de websites van Mark de Vries en Robert Jansen. Hiermee heb je direct een beeld van hoe je affiliate marketing op een goede manier toepast.

Verder kun je YouTube video’s kijken, luisteren naar podcasts of een succesvolle affiliate benaderen via instagram.

We leven in online tijdperk, dus de kansen om je kennis te vergroten zijn er in overvloed.

Denk groot

via GIPHY

Toen Jacko Meijaard zijn eerste commissie verdiende wist hij: als ik een commissie kan verdienen op een dag, kunnen dat er ook 50 of 100 zijn. Het is slechts een kwestie van opschalen.

Dit is het perfecte voorbeeld van groot denken. Want je kijkt vooruit en schetst een toekomstbeeld. Bovendien kun je ook op andere gebieden van affiliate marketing groot denken.

Zoals:

 • Iedere week een blog schrijven, dan heb je aan het einde van het jaar een goed gevulde website.
 • Als het even minder gaat met de commissies en bezoekersaantallen is doorgaan het beste om betere resultaten te krijgen.
 • Als ik vandaag begin met affiliate marketing, bouw ik aan een gewoonte die steeds makkelijker wordt.

Groot denken is dus een middel dat jou ondersteunt.

Bovendien kun je groot denken leren.

Een website

Tegenwoordig maken veel affiliates marketeers veel geld met onder meer een Instagramaccount. Een hartstikke mooie kans natuurlijk. Alleen is er geen perspectief voor de toekomst. De onlinewereld veranderd zo snel: vroeger hadden we Hyves, nu zitten de meesten op Instagram en TikTok dient zich alweer aan als het volgende medium waar je een account op moet hebben. Met andere woorden: alles wat je opbouwt op bijvoorbeeld Instagram kan over een paar jaar al niet meer relevant zijn Een website behoudt daarentegen altijd zijn relevantie, de relevantie zal altijd toenemen. Dat komt doordat Google ziet dat jij je website blijft optimaliseren en zal je hierdoor betere rankings toekennen.

En het internet heeft zo’n vaste plek in ons leven ingenomen dat we er niet zonder kunnen. Het is slimste is dus om een website op te tuigen.

Bovendien kun je al voor minder dan 100 euro per jaar een website maken.

Gebruik daarvoor dit kleine stappenplan:

 • Registreer een domeinnaam
 • Kies voor een hostingpakket
 • Maak een website met een gratis sitebuilder, zoals Elementor
 • En je kunt door te gaan bloggen, beginnen met affiliate marketing.

Ja, zo simpel is het echt.

En anders zijn er verschillende uitlegvideo’s om een affiliate website te maken.

Houd je niet te veel bezig met het uiterlijk van je website. Het belangrijkste is dat jij je op het bloggen richt. Zo krijg je namelijk bezoekers en daarmee je eerste inkomsten.

Motivatie

Zonder de juiste motivatie ga je niet slagen met affiliate marketing. Ik wil je daarom vragen: how bad do you want it en deze video te bekijken.

Als je daarna graag genoeg succesvol wilt worden met affiliate marketing zul je aan de slag gaan, volhouden en nooit opgeven.

Alleen is dit erg moeilijk om te doen als het niet gaat zoals je had gedacht, maar het is wel het punt dat de winnaars van de verliezers scheidt. Je moet het dus graag genoeg willen. Ik denk altijd aan de beloning die ik krijg als ik doorga. Dit kan ook voor jou helpen.

Samenvatting

Je start zo met affiliate marketing. De juiste gereedschappen en mindset zijn belangrijk om je business winstgevend te maken. Werk altijd met positieve gedachten en je hoofd omhoog om deze voorwaarden vast te houden.

Wanneer kan ik het beste beginnen met affiliate marketing?

Vandaag. Want dan ben je begonnen met je business en heb je geen excuses meer om het uit te stellen. Je kunt vandaag al je eerste blog en je domeinnaam en hostingpakket kopem.

Hoeveel tijd kost het om te beginnen?

Minder dan een half uurtje, zoveel tijd heb je namelijk nodig om een domeinnaam en hostingpakket te regelen. Een blog schrijven duurt ietsjes langer.

Maar ik ben niet slim genoeg om te beginnen?

Onzin. Iedereen kan beginnen en slagen met affiliate marketing als je maar graag genoeg wilt. Het gaat er niet om hoe slim je bent, maar hoeveel doorzettingsvermogen je hebt.

Begin, schrijf, promoot en geef nooit op. Zo moet je beginnen met affiliate marketing.

Verder lezen?

Over mij

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *