Beginnen als affiliate

Wat Is Een Affiliate Marketing Mindset? + Tips

affiliate marketing mindset

Table of Contents

Om succes te kunnen hebben met affiliate marketing heb je een sterke mindset nodig. Met deze tips ontwikkel je een mindset die je helpt om je dromen te bereiken.

Wat is een affiliate marketing mindset?

Een affiliate marketing mindset is een denkwijze. Je kunt het vergelijken met positieve en negatieve mensen.

Ze denken op een andere manier – en halen daardoor ook andere resultaten. Je hoeft niet altijd positief te denken, maar positief denken is wel het begin voor meer succes.

De affiliate marketing mindset bestaat uit meer aspecten. We zullen bij de tips uitleggen hoe je deze punten het beste kunt toepassen.

Uiteindelijk bepaalt je mindset jouw succes.

Denk lange termijn

Affiliate marketing is geen verdienmodel dat vanaf dag 1 geld oplevert. Het duurt in de meeste gevallen een paar maanden.

In de tussentijd moet je wel het vertrouwen houden en geduld om door te blijven bouwen. Dit kan lastig zijn. Maar het onderscheidt wel de mensen die uiteindelijk geld gaan verdienen met affiliate marketing van de mensen die stoppen.

Bekijk in deze video hoe je lange termijn kunt gaan denken, en je niet steeds druk hoeft te maken over de korte termijn.

Opgeven is geen optie

Winnaars geven nooit op en opgevers winnen nooit.

Deze quote kwamen we tegen van Micheal Pilarczyk.

En het is een hele mooie quote. Het simpele verschil dus slagen en niet slagen is simpelweg nooit opgeven.

Als je nooit opgeeft, blijf je groeien, waardoor je op een dag betere resultaten gaat boeken. Deze dag kan ver weg lijken, echter is het een zekerheid dat met opgeven je nooit iets gaat bereiken.

Nooit opgeven is dus een instelling. Deze instelling kun je ontwikkelen door jezelf een doel te stellen waarvoor je altijd wilt werken, en die je droomleven vertegenwoordigt.

Als dat er is, is er geen reden om aan te stoppen te denken, dan ga je altijd door. Omdat niets mooier lijkt.

Kortom: je moet jezelf een sterke motivatie geven om door te zetten. Zonder deze motivatie ben je na een paar dagen al gestopt – en richt je je op iets nieuws.

Leer alles over marketing

Affiliate marketing is niet meer dan een product vermarkten. Als je er heel klinisch naar kijkt. Marketing is een vak. Je kunt er goed in zijn. En als je er goed in bent, kun je ook meer commissies.

Verdiep je in de principes van marketing om bijvoorbeeld nog betere blogs te schrijven en te werken volgens richtlijnen. Je moet namelijk weten wat werkt om betere resultaten te kunnen boeken. Lees de blogs van Doyoucopy om je marketingskills te laten groeien.
Het kan steeds beter

De beste mindset voor affiliate marketing bestaat uit de overtuiging dat het steeds beter kan, en dat het ook beter moet. Je gaat niet winnen door eens in de zoveel tijd een blogje te schrijven. Je moet steeds gaan schrijven – en je geplaatste blogs verbeteren.

Met andere woorden: het is een proces dat nooit stilstaat. Als je dat begrijpt en steeds wilt werken aan je business heb je de juiste mindset te pakken. Resultaten zullen hierdoor steeds beter worden.

Het hebben van de juiste mindset is een proces. Start met dit proces door deze principes te volgen – de rest volgt, hoe gek het ook klinkt vanzelf.

Wees energiek

We lezen nu de biografie over Michael Jordan. De voormalig basketballer is een van de eerste voorbeelden van de goede mindset. Volgens zijn biograaf bereikte Jordan grote prestaties door energiek te zijn. Hij had meer energie dan andere mensen. Hierdoor vond hij altijd een mogelijkheid om door te sprinten waar andere stopten. Wees ook energiek, heb zin om je business op te bouwen.

Het heeft geen zin om te denken aan wat allemaal mis zou kunnen gaan. Denk aan de mogelijkheden. Hiervan krijg je de focus die nodig om aan de slag te gaan. Je mindset volgt.

Voorbeeld

Als laatste willen we je wijzen op dit interview met Niels Zee. Hij is een affiliate die meer dan 100K doet in de maand. Hij is hierdoor het beste voorbeeld voor jou. Leer van zijn mindset om je eigen mindset up te graden.

Kortom: succesvolle affiliates denken op een bepaalde manier. Als je meer succes wilt hebben, moet je je denkwijze veranderen.

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *