Affiliate Marketing Revolutie kopen: zo creëer je je passief inkomen

Affiliate Marketing Revolutie kopen: dit krijg je ervoor terug

Table of Contents

Over mij

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om meer te gaan verdienen als affiliate.

De Affiliate Marketing Revolutie kopen is een goed idee. De reden daarvoor laten we zien in deze blog. Zo zet je de eerste stap naar financiële vrijheid.

Wie is de maker van de Affiliate Marketing Revolutie?

Zijn naam is Jacko Meijaard. Hij begon met dit verdienmodel toen hij op achttienjarige leeftijd doordat dat een studie Journalistiek het niet ging worden voor hem. Vervolgens ging hij aan de slag, verdiende zijn eerste commissie en nu na vele jaren is hij miljonair geworden dankzij affiliate marketing. Hij wil jou helpen om ook financieel onafhankelijkheid te behalen en daarom heeft hij de Affiliate Marketing gecreëerd die je kunt bestellen voor slechts 47,00. 

De Affiliate Marketing Revolutie kopen: wat ga ik leren?

Je leert hoe je geld verdient door een website op te zetten of een sociaal media-account te beginnen. Vervolgens maak je content en voeg je daarbij je affiliate link toe. En als een bezoeker daarop drukt en overgaat tot een aankoop krijg je daarvoor een commissie. Zo simpel is het. Kortom: het geweldigste verdienmodel. Omdat je geen voorraad hoeft bij te houden of aan klantenservice hoeft te doen.

Luister naar Jacko Meijaard in een aflevering van De Lotgenoten Podcast om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden. Hierdoor raak je sowieso enthousiast. 😊

Gaan we verder met de lessen van deze cursus en wat je er nog meer aan hebt.

Module 1: welkom

Welkomstwoord van de cursus
Welkomstwoord van de cursus

In deze module heet Jacko je welkom en verteld wat je kan verwachten van deze cursus. Je ziet hierdoor dat de videotraining niet alleen bestaat uit lessen, maar ook een forum heeft waar je andere affiliate marketeers ontmoet en je vragen kan stellen.

Daarnaast is er een kleine uitleg met daarin een verwijzing naar een bedrijf om je eerste domeinnaam te registeren, jezelf aan te melden bij een affiliate netwerk en een e-mailmarketingcampagne te laten draaien. Kortom: je knalt meteen uit de startblokken.

via GIPHY

Module 2: inspiratie en motivatie

De module Inspiratie en Motivatie
De module Inspiratie en Motivatie

Dit is de module waarin de succesvolle van de onsuccesvolle mensen worden gescheiden. Want affiliate marketing is niet erg ingewikkeld. Het gaat er alleen om dat je de juiste dingen doet en voor Jacko zijn dat:

 • Denk niet in kosten. Denk daarentegen wat je het kan opleveren
 • Behoud je focus op een website. Na de eerste commissie met dit project kun je denken aan opschalen
 • Stel regels aan jezelf. De mate van je discipline bepaalt je uiteindelijke succesverhaal
 • Tijd inplannen om aan je business te werken. Geen tijd hebben is natuurlijk onzin.
 • Nieuwe gewoontes aanleren. Zoals boeken lezen in plaats van televisie kijken
 • Kijk niet van dag tot dag. Je wint altijd op de lange termijn
 • Maak het jezelf niet te moeilijk. Focus je op het knallen van goede en behulpzame content 
 • Onderneem actie. Dat is voor jou door de Affiliate Marketing Revolutie kopen voor de beste start

Door dit stappenplan kunnen veel van de eerdere cursisten leven van affiliate marketing. Dat is ook voor jou mogelijk. Je hoeft alleen te beginnen en de strategie van Jacko over te nemen. En daarna is the sky the limit.

Er zijn met Affiliate Marketing geen grenzen wat betreft inkomen

Module 3: voorbeelden en een niche uitzoeken

Een uitleg hoe Affiliate marketing werkt
Een uitleg hoe Affiliate marketing werkt

Jacko gaat langs een aantal voorbeelden van affiliate marketing, zo weet je wat er allemaal mogelijk is. En er is veel mogelijk. Je kunt namelijk met ieder product een website bouwen. Daarnaast is het wel belangrijk dat je bij deze productgroep blijft. Jacko verklaard waarom dit is. Je wilt namelijk snel gevonden worden in Google en daarbij helpt het om een bepaalde strategie vast te houden. Albert Heijn gaat ook niet ineens auto’s verkopen. Dit doen veel affiliates echter wel. Een belangrijke module is.

via GIPHY

Module 4: de eerste stappen met je website

Je gaat een domeinnaam registeren. Dit doe je met het oog op de niche waar je je in gaat begeven. Dus kies je om een website te creëren rondom het onderwerp online geld verdienen, is een naam als de geldsmederij.nl een slimme optie. Deze domeinnaam is nog vrij. Wees er snel bij als je plannen voor deze niche hebt.

Sta eerst wel goed bij een domeinnaam stil. Een goed scorende website gaat immers jaren mee en dan kan een domeinnaam niet meer veranderd worden.

Allison Lindstrom geeft je tips voor dit proces

Module 5: je website verder uitbouwen

Je website opbouwen
Je website opbouwen

Je maakt een website met Marketheme. Dat is een websitesoftware die Jacko zelf ook gebruikt voor zijn websites. En dat is een verstandige keuze. Je beschikt hierdoor meteen over de tools om een geldmachine voor je te laten werken.

via GIPHY

Léon Gotjé, de developer achter Marketheme leidt je rond en showt daarbij de opties. Zo leg je direct een juiste structuur, waardoor je bezoekers omvormt tot commissies. Dit is een fantastisch gegeven. Want als je alles zelf probeert te leren, duurt het stukken langer voordat je dit punt bereikt. Je wilt toch zo mogelijk juichen om je eerste commissies? Dan is Marketheme the way. We laten straks zien waarom.

Module 6: de details

Aan de slag met Marketheme
Aan de slag met Marketheme

De details van je website zitten in je homepagina, je logo en footer.

Je hoeft overigens geen dure logomaker in te huren om een logo samen te stellen. Er zijn namelijk goedkopere manieren, denk hierbij aan Canva.

Verder zijn het maken van een homepagina en een footer in een paar minuten geregeld. Dat is ook het goede aan deze cursus: je kunt meekijken met elke stap. Hierdoor heb je bijna geen vragen meer als jezelf aan de slag gaat.

Module 7: contentcreatie

Zo besteed je teksten uit
Zo besteed je teksten uit

Het contentproces kent 4 delen:

 • Zoekwoordenonderzoek doen: je wilt namelijk ranken op relevante zoektermen waarmee je een online inkomen genereert
 • Teksten schrijven: zo zet je je business in gang. Het is overigens wel belangrijk dat je graag blogs schrijft, anders houd je dit moeilijk vol.
 • Teksten uitbesteden: gelukkig kent Jacko door de jaren heen genoeg professionals die voor hem teksten schrijven. Hij wijdt hierom twee video’s aan de bedrijven die vrijwel onmiddellijk je voorzien van wekelijkse content.

Kortom: het is heel goed mogelijk om een business op te bouwen zonder een passie te hebben voor het schrijven. Er zijn voldoende mensen om je te helpen. Zo groei je ook nog eens sneller.

Module 8: je blog publiceren

Je tekst publiceren
Je tekst publiceren

Je content vormt een leger waarnaar je progressie boekt zonder extra werk te verrichten. De blogs worden namelijk opgepakt door Google en de zoekmachine toont ze aan geïnteresseerde gebruikers. Alleen moet een blog tegenwoordig aan een paar eisen voldoen om veel verkopen binnen te halen.

Dat zijn:

 • Afbeeldingen toevoegen. De rechtenvrije website Unsplash is hiervoor een uitstekende plek
 • Een subtitel plaatsen
 • Een balk met informatie over de auteur
 • De link van de blog intoetsen
 • Je blog categoriseren

Met deze kleine handelingen is de vormgeving al van een erg hoog niveau

Module 9: SEO

De SEO aspecten toevoegen
De SEO aspecten toevoegen

SEO is heel makkelijk. Dat komt doordat je alleen hierop hoeft te letten:

 • Je zoekwoord in de titel zetten
 • Een meta omschrijving met je zoekwoord opstellen
 • Je zoekwoord een paar keer verwerken in je blog
 • En dan publiceren

Dat is alles. Je hoeft dit overigens ook niet te leren. Je installeert een hulpmiddel dat aangeeft wat je moet verbeteren om het maximale eruit te halen.

Je SEO-strategie loopt daardoor vanaf dag een als een trein.

Laat je dus niet tegenhouden, omdat je denkt dat SEO lastig is. Je kunt het ook leren door bijvoorbeeld video’s te kijken.

Module 10: het product effectief promoten

Je product op de juiste manier promoten
Je product op de juiste manier promoten

Het is jouw taak om de producten op de juiste manier te promoten. Zo verdien je immers je geld.

Marketheme telt hiervoor een tool waarmee je een vak plaatst dat de bezoekers er moeten op klikken. En dan heb jij een sale te pakken.

Hiervoor testten Jacko en Leon vele ideeën om tot de effectiefste uitkomst te komen.

Hun kennis neem je meteen over. Hieruit volgen je commissies sneller. Omdat de werkwijze al lang en breed is bewezen.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kern van je onderneming. Voelt goed toch?

Module 11: Instagram en TikTok

Affiliate Marketing met Tiktok
Affiliate Marketing met Tiktok

Wellicht dacht je: bij de Affiliate Marketing Revolutie kopen, hoort een website. Nee, dat is niet het geval.

Je kunt namelijk ook heel goed verdienen door TikTok en Instagram te gebruiken. Voor beide mediums is Pexels een geschikt platform om video’s gratis te downloaden. Daarna maak je video’s die mensen aanspreken, motiveren en aanzetten tot de Affiliate Marketing Revolutie kopen.

Dit is tevens een manier die erg lucratief is. De meesten affiliates die deze werkwijzen toepassen, verdienen een paar honderd euro per dag.

Jacko showt een account dat succesvol is en is daarmee een inspiratiebron voor je.

Goed, dit waren de modules, maar er is nog veel meer.

De Affiliate Marketing Revolutie kopen: dit krijg je nog meer

Een forum

Zo doe je mee aan het forum
Zo doe je mee aan het forum

We vertelden al over het forum, de plek waar je anderen ontmoet en je vragen kan stellen. Het forum heeft verder nog een belangrijk rol, die van motivator namelijk. Je journey kent vele pieken en dalen. Hierdoor overweeg je om op te geven, maar dan zijn de forumleden er om je op te peppen. Het is een hechte groep die elkaar stimuleert om te groeien.

Word dus een actief lid en om grotere bedragen te verdienen.

10k mindset audiocursus

De 10K mindset is een vervolgoptie na de Affiliate Marketing Revolutie kopen
De 10K mindset is een vervolgoptie na de Affiliate Marketing Revolutie kopen

Je gedachtegang bepaalt je succes.

Het gaat om groter te denken.

Want als je 10 euro per maand verdient, denk je op een bepaalde manier. Datzelfde geldt voor 100, 1000 en 100.000.

Je moet groter denken om grotere resultaten binnen te halen.

Jacko heeft dit zelf bereikt en weet dus wat ervoor nodig is om te blijven op dit level. De audiocursus is opgedeeld in vier fases laat je anders nadenken over je persoonlijke leven en manier van ondernemen. Erg inspirerend dus.

De 10K Mindset audiocursus kost 67,00

De 10K club

De 10K Club

Binnen het forum is een aparte groep mensen die echt next level willen gaan.

Hiervoor sparren ze samen over de mogelijkheden, worden er evenementen georganiseerd en houdt Jacko seminars. Dit zijn gouden momenten. Jacko bezit meer dan 10 jaar ervaring in dit vak en kan dus in een half uur uiteenzetten hoe je een duizenden euro’s per maand verdient door bijvoorbeeld een advertentie.

Hiervoor betaal je twee duizend euro per jaar. Wat overigens een bescheiden investering is als je kijkt naar wat je ervoor terugkijkt in kennis en ervaring. Check de resultaten van andere 10K Club leden:

Coaching

Na de Affiliate Marketing Revolutie Kopen, is coaching mogelijk
Na de Affiliate Marketing Revolutie Kopen, is coaching mogelijk

Een optie die zit inbegrepen bij de 10K club. Hierdoor helpt Jacko en zijn team je op weg om keiharde resultaten te boeken.

Dit heeft de volgende voordelen:

 • Je begint meteen op de beste manier
 • Maakt geen beginnersfouten
 • Krijgt sneller resultaten
 • Blijft langer gemotiveerder
 • Je hebt een privélijn om je vragen te stellen.

Verder kan Jacko je in een gesprek je al bijsturen. Hij heeft al elke fout gemaakt en vierde ieder succes. Zo beschikt hij over de kennis om je perfect te begeleiden.

Een betere coach op affiliate marketinggebied bestaat ook niet.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoelang duurt de Affiliate Marketing Revolutie kopen?

Slechts een paar minuten. Je kunt binnen een paar minuten al de eerste video bekijken.

 Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Jazeker. Anders hadden niet meer dan 20.000 mensen zijn cursus gekocht.

Hoeveel kost de Affiliate Marketing Revolutie?

Eenmalig 47,00.

Hoelang heb ik toegang tot de video’s?

Levenslang.

Moet ik extra betalen voor een update?

Nee. Je maakt daar zonder extra kosten gebruik van

De Affiliate Marketing Revolutie kopen; een goed idee?

Tot slot laten we ons licht schijnen en zeggen we: ja de Affiliate Marketing Revolutie kopen is een goed idee. Je kunt zo een passief opbouwen en geld verdienen terwijl je slaapt.

De eerdere cursisten geven de Affiliate Marketing Revolutie een hoge beoordeling. Een voorbeeld:

Een recensie over de Affiliate Marketing Revolutie
Een recensie over de Affiliate Marketing Revolutie

Daarnaast maken we zelf een overzicht van zowel de voor als nadelen.

Voordelen:

 • De beste cursus om affiliate marketing te leren
 • Een volledige business runnen door een investering van 47,00
 • De beste websitesoftware inzetten
 • Hulp van de beste marketeers
 • Mogelijkheden om persoonlijke begeleiding te krijgen
 • Je kunnen aansluiten bij een community

Nadelen:

 • Het kan lang duren voordat je je eerste commissie verdient
 • Je moet over veel doorzettingsvermogen beschikken
 • De motivatie zal uit jezelf moeten komen

Maar de nadelen wegen niet op tegen de voordelen.

Samengevat: je leeft door de Affiliate Marketing Revolutie richting financiële vrijheid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *