Beginnen als affiliate

De twee Beste Nederlandse Affiliate Marketing Podcasts

de banner voor de blog over affiliate marketing podcast

Table of Contents

Wie naar een podcast wilt luisteren over affiliate marketing kan gewoon in Nederland blijven. Welke affiliaties hebben een eigen podcast?

Welke podcasts zijn er?

Je hebt twee podcasts over affiliate marketing: de Jacko Meijaard podcast en de Affiliate Playground van Jennifer Kok. Het zijn twee verschillende podcasts. Maar dat maakt het ook leuk.

Waar gaat de Jacko Meijaard podcast over?

Natuurlijk over affiliate marketing, duh. Jacko Meijaard zoomt vooral in op het hebben van de juiste mindset, het opbouwen van een affiliate website en hoe je je doelen kan behalen.

Wat leer je van deze podcast?

De randvoorwaarden voor affiliate marketing. Het is niet zo dat je veel leert over bijvoorbeeld het schrijven van blogs. Het is puur gericht op het bereiken van succes met affiliate marketing door de juiste dingen te doen.

Voor wie is deze podcast geschikt?

Deze podcast is geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in mindset – en alles willen leren hoe je een succesvolle affiliate kunt worden. Onze host is het perfecte voorbeeld, aangezien hij meer dan 100.000 verdient per maand.

Is de podcast up to date?

Nee. Dit vind ik zeer jammer, omdat het een goede succes is, die samen met Léon Gotjé praat over het affiliate vak.

Moet je naar deze podcast luisteren?

Op basis van wat er nu staat zeggen we ja en nee. Jacko Meijaard heeft natuurlijk heel veel kennis, die je goed kan gebruiken. Maar als de laatste aflevering dateert van februari 2023 wordt het moeilijk om deze podcast te volgen.

Als je meer wilt leren van Jacko Meijaard is het beter om zijn audiocursus 10K mindset te volgen, dan deze podcast te luisteren. Er is namelijk meer diepgang.

Waar gaat de Affiliate playground over?

Jennifer kok bewandelt een andere route voor haar podcast. Ze praat over onderwerpen als het verwijderen van content, een netwerk opbouwen en hoe om te gaan met een update van Google.

Wat leer je?

Je leert de affiliate marketing wereld helemaal kennen, aangezien ze onderwerpen bespreekt die je eigenlijk niet zoveel hoort. Het gaat bij affiliate marketing vaak over goede content maken, daarbij producten promoten en klaar is kees.

In de affiliate wereld is ook sprake van evolutie – daarom moet je hard werken en alle informatie verzamelen.

Voor wie is deze podcast geschikt?

Deze podcast is geschikt voor mensen die verder kijken dan alleen content maken, en geïnteresseerd zijn in meer dan de standaard verhalen.

Is de podcast up to date?

Yes – helemaal. Om de paar dagen publiceert Jennifer een nieuwe aflevering, soms samen met een gast die ook uit de marketingwereld komt.

Moet je naar deze podcast luisteren?

Ja, omdat je naar luistert naar informatie die je waarschijnlijk nog niet hebt gehoord, of er meer over kunt leren.

Luister en leer om meer inspiratie en motivatie te krijgen.

Luister hier gratis naar de Jacko Meijaard podcast en de affiliate playground podcast.

Meer motivatie

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *