Beginnen als affiliate

Deze Affiliate marketing cursussen kosten 47,00

de banner voor de blog affiliate marketing cursus 47,00

Table of Contents

Welke affiliate marketing cursus kost 47,00, en is de moeite waard om deze te kopen? Het zijn er twee.

Welke cursussen zijn er?

Je hebt de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard, en de Affiliate Marketing 101 van Jari Dohmen, deze twee cursussen kosten beide 47,00 om te volgen. Je hebt dus twee keuzes. 🤓

Zijn deze cursussen het waard om te volgen?

Absoluut. Omdat het cursussen zijn van twee affiliates die behoren tot de beste affiliates in the game. Ze verdienen beide meer dan een fulltime inkomen, en kunnen allebei goed uitleggen hoe je moet starten met affiliate marketing – en daarnaast geld verdiend.

Verder zijn het de twee goedkoopste affiliate marketing cursussen – andere cursussen kosten meer dan 100,00. Jij hebt dan toch met een van deze twee de helft bespaart.

Waar gaan de cursussen over?

Beiden hebben de insteek om jou affiliate marketing te leren. Affiliate marketing is immers een skill die je moet leren. Het is niet zo dat je even een website opzet en geld gaat verdienen. Daarom is het slim om een cursus te volgen. Je weet dan immers meteen wat er van je verwacht wordt.

Affiliate Marketing 101

Bestaat uit 7 modules:

Introductie

Hierin leer je wat affiliate marketing is, wat je nodig hebt om te starten, welke doelstellingen je moet hebben en wat voor mindset essentieel is voor succes.

Een niche kiezen

Je moet een niche kiezen als je een affiliate website wilt starten. Het is van groot belang dat je de juiste niche kiest, want zo maak je ook de juiste content, promoot je de juiste artikelen en begin je de juiste bezoekers te krijgen.

Een belangrijk onderwerp dus. Toch lukt het de meeste affiliates niet om in een keer de juiste niche te kiezen.

Hierdoor moet het proces opnieuw – en dat kost je weer energie en tijd. Affiliate marketing kost al zoveel tijd en geduld van je. Het moet daardoor wel in een keer goed gaan.

Maak een website

Het beste onderdeel van de cursus, omdat je leert hoe je een website kan maken. Dit is voor veel affiliates nog een vaag begrip.

Doordat Jari het voordoet, zie je heel goed hoe jezelf een website kan maken. Deze stappen kun je nadoen en zelf het succes ervaren.

Teksten schrijven

Dit is de core van je business. En dan bedoelen we goede content die jouw doelgroep wil lezen. Als je content namelijk goed is, rankt het hoog in Google, en andere mensen zullen sneller klikken op je affiliates links en een product kopen.

Eerste commissie

Hoe je ga je je eerste commissie verdienen? Dat is natuurlijk de hamvraag. Jari neemt je mee langs de affiliate netwerken waar je je kunt aanmelden voor een affiliate programma om vervolgens commissie binnen te slepen.

Case study

In deze case study leer je hoe Jari dit succes heeft bereikt, en wat voor mindset hij hiervoor heeft gebruikt. Een betere inspiratiebron bestaat er niet denken we.

Als laatste word je ook uitgenodigd voor een affiliate community en wordt er ook naar je mening gevraagd zodat deze cursus beter wordt.

Je kunt ook andere producten van Jari en zijn collega kopen. Denk aan een AI tekstschrijver en een tool om beter producten te promoten op je website.

Wat kun je na de affiliate marketing 101?

Na de affiliate marketing 101 beheers je de basisprincipes om een goede affiliate website te maken, ijzersterke producten te promoten en ook geld te verdienen met affiliate marketing.

affiliate marketing 101

47,00

Aan de hand van een slimme cursus voor beginners leer je affilate marketing en ben je meteen onderweg om je eerste commissie te verdienen.

Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is erg gericht op het eigen product van de eigenaar, Jacko Meijaard. Waar je met de Affiliate Marketing 101 met WordPress werkt, moet je voor de affiliate marketing revolutie Marketheme gebruiken, waarvoor je 27 per maand moet betalen. Wat een stuk duurder is dan WordPress.

Een nadeel dus.

Verder is het een goede cursus, waarbij je leert:

Wat de juiste motivatie is

Affiliate marketing is niet het model voor mensen die snel rijk willen worden. Dat zit er gewoon niet in.

Je hebt daarom de juiste motivatie nodig. Jacko Meijaard loopt daardoor met je langs de punten die belangrijk zijn om succes te hebben met affiliate marketing. Zoals het niet denken in kosten, regels aan jezelf stellen en nieuwe gewoontes aanleren. Succes is voor jezelf een goede graadmeter om te kijken hoe erg je veranderd bent. Je moet namelijk veranderen als je succes wilt worden met affiliate marketing.

Verder bestaat deze cursus uit het maken van een website, en de resultaten analyseren, het schrijven van content, content uit te besteden. Daarbij moeten we ook zeggen dat de mogelijkheden om content uit te besteden tegenwoordig niet meer actief zijn, hoe je geld kan verdienen met social media. Ook besteden experts van het team aandacht aan de vraag hoe je geld kan verdienen met AI.

Wat kun je na de affiliate marketing revolutie?

Na de affiliate marketing revolutie ben je instaat om een goede website op te bouwen die voldoet aan alle eisen, maak je gebruik van de beste tools en heb je toegang tot een gigantische community waar duizenden andere affiliates zitten. Daardoor kun je hulp vragen om meer geld te verdienen.

Jacko Meijaard verkoopt ook andere producten zoals de 10K mindset per maand audiocursus en coaching.

Affiliate Marketing Revolutie

47,00

De beste verkochte affiliate marketing cursus van Nederland. Leer alles wat je moet weten.

Wat zijn de reviews?

Beide cursussen hebben goede reviews:

Dit zijn de reviews voor de affiliate marketing 101

een review over de cursus affiliate marketing 101

En deze voor de affiliate marketing revolutie

een review over de affiliate marketing revolutie

Wat is de beste cursus?

Dat is affiliate marketing 101, omdat je meteen de basis leert waardoor je meteen kunt starten op de juiste manier.

En van de juiste manier komen de juiste resultaten. De affiliate marketing revolutie is ook een prima cursus, deze gaat wat dieper op de stof in.

Toch is het beter om de affiliate marketing 101 te volgen, omdat je dan meer stap voor stap leert hoe je successen boekt.

Meer lezen over cursussen

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *