Beginnen als affiliate

Deze Blogs Over Affiliate Marketing zijn er?

de banner voor de blog over affiliate marketing blogs

Table of Contents

Meerdere affiliaties hebben een eigen blog over hun journey met tips en uitleg. Ze zijn hierdoor voor jou onmisbaar, omdat je van ze leert, gemotiveerd raakt en inspiratie krijgt.

Deze blogs over affiliate marketing zijn er:

Internetsuccesgids

de blog van internetsuccesgids

De blog van Jacko Meijaard. Deze website is ontstaan uit een behoefte om andere affiliates te helpen meer geld te verdienen. Het is een hele grote website die over elk onderwerp schrijft dat voor jou relevant is, denk aan bloggen WordPress en copywriting. Ook is er een pagina over persoonlijke ontwikkeling. Ik vind persoonlijk dat dit een van de beste blogs zijn doordat je ziet dat succes met affiliate marketing afhangt van je mindset en je bereidheid om hard te werken, niet van intelligentie of schrijftalent.

Waarom zou ik deze blog in de gaten houden?

Omdat het de blog over internet marketing is. We hebben het natuurlijk over affiliate marketing. We hopen ook van harte dat je ook met affiliate marketing start, maar als je ook meer informatie wilt over dropshipping kun je ook deze blogs lezen.

Twijfel je nog tussen affiliate marketing en dropshipping? Bekijk wat van de twee het beste verdienmodel is.

Internetsuccesgids is zo’n complete website dat je alle informatie erop gaat vinden.

Mama met vrijheid

de blogonderwerpen van mamametvrijheid

Ondanks dat deze website 3 jaar terug voor de laatste keer een nieuwe blog heeft gekregen is het een aanrader. Want Henla Tent, de schrijfster achter Mama met vrijheid is een echte inspiratiebron. Ze is namelijk het voorbeeld dat je ook geld kunt verdienen met affiliate marketing terwijl je een moeder bent die een gezin moet onderhouden. Daarvan zijn nog meer prachtige voorbeelden.

De blogs gaan over de praktische kant van affiliate marketing: hoe bouw je een website, tips voor meer motivatie en hoe je een passief inkomen genereert.

Het is een wel een nadeel dat de informatie een tijd geen update meer heeft gehad. Het verliest hiermee relevantie.

Niettemin zijn het inspirerende blogs die jou verder helpen om meer te bereiken.

Waarom zou ik deze blog in de gaten houden?

Je leert zien dat het voor jou ook mogelijk is: keiharde knaken verdienen met een affiliate website. Voor veel affiliates is het meer een droom dan realiteit. Laat me dit tegen je zeggen: als je er 100% in gelooft, ga je op termijn ook geld verdienen er een goed inkomen uithalen.

Slimmerverdienen

de blogs van slimmerverdienen

Een hele toepasselijke websitenaam voor dit onderwerp. We leven immers ook in een tijd waarin je veel slimmer geld kan verdienen. Een baan in loondienst is niet meer de enige optie. Youri, de man achter slimmerverdienen helpt je om jouw eerste online geld te verdienen, of je inkomen te vergroten.

Wat opvalt is hoe effectief de website is ingericht: je krijgt in een keer de blogs te zien die jou helpen om een betere affiliate te worden.

Op het gebied van copywriting is Youri ook de beste leermeester – hij schrijft namelijk pakkende teksten die veel klanten opleveren. Lees dus zijn blogs alleen al om te leren hoe te schrijven.

Laat het internet voor jou werken en start met affiliate marketing.

Waarom zou ik deze blog in de gaten houden?

Geld verdienen op het internet is een skill, die jij ook kunt leren. De blogs van Youri helpen je om stap voor stap een online business op te bouwen die meer omzet draait.

Affiliateblogger

de blogs van affiliateblogger

In een landschap waar iedereen min of meer over dezelfde onderwerpen schrijft, lukt het Jennifer Kok om met affiliateblogger zichzelf te onderscheiden. Dat komt doordat ze niet alleen schrijft hoe je meer kunt halen uit je eigen business, maar ook het veld in gaat om andere bedrijven te helpen, mensen te interviewen (die ze interviewt voor haar podcast) en met je mee te kijken wat voor soort affiliate website het beste bij je past.

Ze staat ook niet alleen aan de kant van de promotor (de affiliate), ze helpt ook met haar blogs bedrijven om te starten met affiliate marketing. Dus heb je een bedrijf en zit je eraan te denken om te starten met affiliate marketing? Affiliateblogger is jouw source.

Waarom zou ik deze blogs in de gaten houden?

Je leert dingen over affiliate marketing die je waarschijnlijk nog niet wist. Dat is toch voldoende om haar werk door te spitten? 😜

Succes met affiliate marketing

de blogs van succes met affiliate marketing

Van wie kun je affiliate marketing beter leren dan van een marketeer die voor haar klanten dagelijks bezig is met conversieoptimalisatie, SEO en producten promoten?

Er bestaan weinig mensen die waarnaar ik je ook kan doorverwijzen. Ze staan toevallig ook in dit rijtje.

Haar blogs gaan over recente ontwikkelingen in de affiliate wereld, denk aan chatgpt, interviews met andere experts en case studies.

Nicole van Roekel is een informatiebron die jij heel goed kunt gebruiken om meer te leren over affiliate marketing.

Waarom zou ik deze blogs in de gaten houden?

Je leest het werk van een marketeer die het spelletje kent. Je krijgt vervolgens de beste tips en tricks, een update over de nieuwste producten en hoe je ook meer succes kan bereiken.

Affiliateheld

de blogs van affiliateheld

Eigenlijk zijn we allemaal helden omdat we een affiliate website beginnen en gaan schrijven. Toch zijn er betere helden – en die hebben terecht hun website ook zo genoemd.

Deze website gaat meer over hun eigen producten, maar je kunt er ook veel waardevolle informatie uithalen voor jouw business in hun blogs.

Waarom zou ik deze blogs in de gaten houden?

Omdat ze veel hun eigen resultaten bespreken en uitleggen hoe ze deze statistieken kregen. Kortom; als je de blogs leest heb je in een paar minuten al zoveel kennis opgedaan.

4hourworkweek

de blogs van the4hourworkweek

Sommige blogs roepen sympathie en inspiratie op. Daar hoort de 4hourworkweek.nl bij. Als je het heel goed aanpakt, kun je je letterlijk maar vier uur per week besteden aan je business en toch een mooie groei zien.

Het is niet dat de auteur Wesley van der laan de man die met de uitgebreidste blogs is – hij is wel de man die laat zien dat alles kan – als je maar de juiste mindset hebt.

Waarom moet ik deze blogs in de gaten houden?

Je mindset is heel belangrijk. Zonder de juiste mindset ga je het niet redden. Lees daarom deze blogs omdat je ook kunt zien dat als je je mindset verandert er heel veel mogelijk is.

Over mij

Hey, mijn naam is Jochem en ik wil jou helpen om jouw dromen als affiliate uit te laten komen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *